LG 4K Ultra HD TV 43UJ634V Outlet review

LG 4K Ultra HD TV 43UJ634V Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV 43UJ634V Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ervaar prachtig gedetailleerde 4K beeldkwaliteit met rijke kleuren en hoog contrast op een geavanceerd IPS scherm. De 43 inch Ultra HD TV waardeert lagere resoluties op naar 4K en is uitgerust met Magic Remote en een zeer praktische Launcher bar.
Een fantastische 4K weergave, vanuit iedere kijkhoek
Het IPS scherm van de LG 43UJ634V maakt effectiever gebruik van de UHD resolutie dan een standaard LCD scherm. De natuurgetrouwe kleurweergave en de hoge contrasten blijven vanuit brede kijkhoeken consistent. Zo genieten alle huisgenoten voor de volle honderd procent van spectaculaire 4K beeldkwaliteit.
Active HDR optimaliseert alle content met een hoog dynamisch bereik. Gedetailleerde donkere en lichte delen zorgen voor een adembenemende kijkervaring.
Ultra Luminance past de achtergrondverlichting van het scherm continu aan, waardoor het beeld altijd helder is.
Local Dimming verdeelt het beeld in blokken om het contrast optimaal te reguleren. Zwart is zwart en de kleuren zijn rijk.
De televisie heeft een geavanceerde 4K Upscaler. Content met een lagere resolutie, bijvoorbeeld Full HD, wordt middels beeldverwerkingstechnologie opgewaardeerd naar 4K resolutie (3840 x 2160 pixels). Met zeven virtuele geluidskanalen produceert deze UHD televisie van LG excellente surround sound.
Een wereld vol premium content binnen handbereik
De Smart TV heeft het gebruiksvriendelijke webOS 3.5 als besturingssysteem. Via de overzichtelijke Launcher bar komt eindeloze premium content van populaire providers tot je beschikking. De handige Magic Remote afstandsbediening van de televisie werkt net als de muis van je computer. Met simpele bewegingen selecteer, sleep en klik je naar jouw voorkeuren en scroll je door menu's. Je kunt heel makkelijk apps toevoegen aan het bestand van de televisie en aan de keuzebalk. WebOS 3.5 is voorzien van superieure privacybescherming om hacking en privacylekken te voorkomen. De LG 43UJ634V Ultra HD televisie heeft een slank, gestroomlijnd ontwerp en rust op een modieuze staander. De omlijsting is dun en de achterkant van de TV is glad afgewerkt. Breng stijl, voortreffelijke content en schitterende 4K kwaliteit naar je woonkamer!

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV 43UJ634V Outlet reviews

About the Author