LG 4K Ultra HD TV 49SJ810V review

LG 4K Ultra HD TV 49SJ810V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV 49SJ810V

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Scherpe kleuren en diep contrast met de 49SJ810V van LG
De LG 49SJ810V 4K Ultra-HD TV geeft je met zijn Nano Cell technologie bijzonder levendige kleuren en vlijmscherpe contrasten. Het heldere geluid is van zeer hoge kwaliteit en je hebt toegang tot veel online content. Het design is strak en oogt chic.
Billion Rich Colours voor de beste kijkervaring
Als je de overstap maakt van een full HD-TV naar een 4K Ultra HD-TV, dan mag je hoge eisen stellen aan beeldkwaliteit. De LG 49SJ810V Ultra HD-TV zal je dan beslist niet teleurstellen. LG heeft dit paradepaardje uitgerust met Nano Cell technologie. Dit zorgt ervoor dat je kleuren nog helderder zijn en je contrasten nog meer uitgesproken. Een ander groot voordeel van Nano Cell technologie is het feit dat ook de kleuren buiten je kijkas natuurlijk en helder zijn. Het maakt dus niet uit onder welke hoek je naar je 4K TV kijkt. Dit houdt in dat zelfs wanneer je in een groot gezelschap van een voetbalwedstrijd geniet, iedereen hetzelfde, optimale beeld te zien krijgt. Deze LG Ultra HD-TV ondersteunt met zijn Dolby Vision hoogwaardige HDR-content. Je zult dit vooral zien bij snelle scènewisselingen. Wat er ook gebeurt, je beeld blijft haarscherp.
Mooi design en optimaal geluid
De LG 49SJ810V staat stevig en stabiel op zijn sierlijk vormgegeven voet. Het design van deze TV is slank en strak, met een lichte kromming, waardoor je zicht onder elke hoek optimaal blijft. Als je beeld van uitzonderlijke kwaliteit hebt, hoort daar uiteraard ook geluid bij dat jou de ultieme bioscoopervaring thuis geeft. Je kunt deze Ultra HD-TV koppelen aan LG's geluidssystemen, zoals de Soundbar SJ8. Dit staat garant voor bijzonder heldere tonen, in zowel de lage, midden- als hoge registers. Het interne luidsprekersysteem van de LG 49SJ810V is ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse Harman Kardon, dat terecht bekend staat als een van de beste leveranciers op het gebied van audio. Je kunt er dus op vertrouwen dat je gaat genieten van zuiver geluid dat ook echt past bij de haarscherpe beelden die je TV je voorschotelt.
Ondersteuning van veel online content
De LG 49SJ810V heeft de beschikking over een verbeterde webOS 3.5 Launcher Bar. Hiermee ben je niet afhankelijk van je zenderaanbod of van content die je bijvoorbeeld via je BluRay-speler afspeelt. Je hebt toegang tot een grote diversiteit aan interessante online content. Zeker als je kiest voor content dat full-HD of 4K Ultra HD is, maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van je nieuwe TV. Het zoeken naar en switchen tussen de verschillende online aanbieders doe je heel eenvoudig met de bijgeleverde Magic Remote. Deze veelzijdige afstandsbediening ligt goed in je hand en is eenvoudig te bedienen. Met deze 4K Ultra HD-TV ga je echt ervaren hoe mooi de synthese tussen optimaal beeld en kraakhelder geluid kan zijn.

Laatst bekende prijs: € 715.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV 49SJ810V reviews