LG 4K Ultra HD TV 49SK8500 review

LG 4K Ultra HD TV 49SK8500 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV 49SK8500

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Rijke, nauwkeurige kleuren en dieper zwart
De LG SUPER UHD TV biedt rijke en levensechte kleuren vanuit elke kijkhoek. Bovendien biedt de TV een groter bereik in donkere en heldere tonen met een verbluffend contrast.
Spectaculaire kleuren dankzij Nano Cell Display
De LG Nano Cell Display past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. Deze state-of-the-arttechnologie zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert levensecht beeld.
De échte waarheid over kleuren op TV
LG SUPER UHD TV biedt niet alleen veelbelovende beeldkwaliteit maar ook de zekerheid van snelle kleurenweergave. De kleurnauwkeurigheid is consistent, iedereen kan vanuit elke kijkhoek genieten van schitterend beeld.
Full Array Dimming Pro
Full Array Dimming is de unieke technologie van LG die met een lokaal dimalgoritme de achtergrondverlichting van de LG SUPER UHD TV stuurt. Het verzekert heldere en scherpe beelden met een fantastisch contrast.
Het nieuwe brein, α7 Intelligent Processor
Samen met de α7 (Alpha7) Intelligent Processor, biedt de exclusieve verwerkingstechnologie van LG TV's rijke kleuren en diepe details waarbij verborgen schoonheid tot leven komt.
4K Cinema HDR, toont wat de filmmaker bedoelt
Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.
Dolby Atmos Bioscoopgeluid bij je thuis
Dolby Atmos zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart – zelfs boven je hoofd – waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.
Grenzeloos Cinema Screen
Naadloos design met elegant silhouette vanuit iedere hoek. Een prachtig cinemascherm dankzij de dunne display en rand.
Smart TV slim bekeken
Ontdek tal van functies van intelligente tv's met LG webOS. Ga verder dan de eenvoudige bediening en zoek of open bepaalde apps en andere premiumdiensten met alleen je stem.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV 49SK8500 reviews

About the Author