LG 4K Ultra HD TV 55SJ850V review

LG 4K Ultra HD TV 55SJ850V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV 55SJ850V

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Nieuwe standaard voor LED: Nano Cell™ technologie
Levendige kleuren vanuit iedere kijkhoek
Rijke kleuren dankzij  'Billion Rich Colours
Bekijk je beelden in een overvloed aan kleuren en laat je meeslepen dankzij meer dan een miljard kleuren.
Ongekend nauwkeurige kleuren dankzij nanodeeltjes
Nano Cell™ technologie maximaliseert de kleurkwaliteit van het scherm direct in de TV zelf. Geniet van nauwkeurige kleuren zonder kleurverschuiving of vervorming.
Hoe bekijk jij TV?
De uitzonderlijke kleuren en het ongekende contrast van LG SUPER UHD TV dwingen kijkers niet om recht voor de TV te gaan zitten, maar ondersteunen een grote kijkhoek. Vanaf nu heeft iedereen op de bank de beste kijkbeleving.
De optimale kijkbeleving vanuit elke hoek
Nano Cell™ Display technologie verbetert de consistentie van kleuren buiten de as en zorgt dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over verkleuringen als gevolg van je kijkhoek.
Active HDR: meer dan gewoon HDR
LG SUPER UHD TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart.
Elegant ontwerp met uitstekende functies
De opvallende metalen behuizing pronkt met strakke lijnen en dunne krommingen zoals je die op geen enkele andere TV tegenkomt. De ingetogen elegantie van de LG SUPER UHD TV is prachtig om naar te kijken, zelfs als hij uit staat.
Krachtig geluid, ontworpen met harman/kardon®
Het interne luidsprekersysteem van LG werd ontworpen in samenwerking met de geluidsexperts van harman/kardon® en vervolgens afgestemd voor een zuiver en krachtig geluid.
Netflix Hotkey
Met de Netflix Hotkey op je LG Magic Remote heb je direct toegang tot Netflix. Mede daarom zijn de LG 4K TV's Netflix Recommended TV's. Netflix: LG TV's bieden een optimale ervaring wat betreft gebruiksgemak, nieuwe features en beeldkwaliteit.
webOS 3.5 Eenvoudig en leuk
Met de 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher Bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers.
TV Matching Design
De Soundbar SJ8 past dankzij zijn elegantie en eenvoud perfect bij de LG SUPER UHD TV

Laatst bekende prijs: € 1189.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV 55SJ850V reviews

About the Author