LG 4K Ultra HD TV 65SK7900 review

LG 4K Ultra HD TV 65SK7900 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV 65SK7900

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Rijke, nauwkeurige kleuren met een diepere zwart
LG Super UHD Tv's bieden rijke en realistische kleuren vanuit elke hoek. Ze kunnen ook een breder scala aan helderdere en donkerdere beelden optimaliseren voor een indrukwekkend contrast. Hiermee beleef jij thuis de complete bioscoopervaring.
Midden in de actie – direct in jouw woonkamer
De voetbalmodus is ontworpen om je de beste tv-ervaring te geven bij het voetballen en zorgt voor een betere beeld- en geluidskwaliteit. Je voelt echt de spanning in het stadion – met vloeiender bewegingen, levendigere kleuren en alle actie en geluiden alsof je er middenin zit.
Actieve HDR voor levenslange foto's
HDR (High Dynamic Range) is de nieuwe standaard voor een betere beeldkwaliteit. HDR biedt jou meer details en levensechte kleuren met een breder contrastbereik. LG UHD-tv's ondersteunen verschillende HDR-formaten, zoals HDR10 Pro en HLG Pro.
Stadion Surround Sound voor een spannende ervaring
Het exclusieve, multidimensionale geluid in de tv's brengt de opwindende sfeer van het stadion direct naar jouw huis en zal je inspireren.
Eenvoudige bediening en meer comfort
Ontdek de vele nieuwe functies van onze Smart Tv's met LG webOS. Naast de vertrouwde bediening biedt de nieuwe webOS je de mogelijkheid om geselecteerde apps en andere premium services eenvoudig met jouw stem te zoeken, openen en navigeren.

Laatst bekende prijs: € 1249.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV 65SK7900 reviews

About the Author