LG 4K Ultra HD TV OLED65B8PLA review

LG 4K Ultra HD TV OLED65B8PLA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV OLED65B8PLA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Geniet van spectaculair scherp beeld met ongekend heldere kleuren en detail met de LG OLED65B8. Deze 65 inch TV is vanwege het design een aanwinst voor het interieur en omdat het scherm een 4K Ultra HD resolutie heeft geniet je van haarscherpe details zoals je nog nooit eerder hebt gezien.
Ultiem genieten van films en gaming
Met de OLED65B8 haal je een volledige thuisbioscoopervaring in huis. De OLED-technologie zorgt ervoor dat elke pixel afzonderlijk kan worden aangezet waardoor je geniet van uitzonderlijk contrast. Zwart is dan ook echt zwart en mede dankzij True Color Accuracy Pro heeft de OLED65B8 een enorm hoge kleur nauwkeurigheid en een rijke kleurdiepte. Zie hoe kleuren tot leven komen en alle details zichtbaar worden. Ga volledig op in de actie en laat je betoveren door de helderheid en scherpte die OLED te bieden heeft. De OLED65B8 heeft bovendien Dolby Atmos ondersteuning waardoor je ook thuis kunt genieten van bioscoopgeluid met adembenemend realisme.
Krachtig brein
De OLED65B8 is voorzien van een a7 (Alpha7) processor die ervoor zorgt dat het beeld nog scherper wordt weergegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterke ruisonderdrukker voor minder korrelig beeld. Of aan actieve diepteverbetering om op effectieve wijze het contrast te verbeteren waardoor je nog meer diepte krijgt. Zeker in combinatie met het 65 inch scherm zorgt dit ervoor dat je helemaal wordt opgezogen in het beeld.
Strak design
Het design van de OLED65B8 maakt de TV een ware toevoeging in de woning. Dankzij het smalle design is de TV een gemakkelijk te integreren in het interieur. De achterkant van de TV heeft ook een metal-look, waardoor de TV zelfs vrijstaand een ware eye-catcher is. De OLED65B8 wordt geleverd met de Magic Remote waardoor je de TV op een geheel nieuwe en intuïtieve manier kunt bedienen. Gebruik de Magic Remote door simpelweg te wijzen en te klikken, of gebruik het scrollwiel om door een menu heen te scrollen. Een filmpje uitzoeken op Netflix is nog nooit zo makkelijk geweest.

Laatst bekende prijs: € 2395.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV OLED65B8PLA reviews

About the Author