LG 4K Ultra HD TV OLED65C7V review

LG 4K Ultra HD TV OLED65C7V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV OLED65C7V

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Oled-televisie met geweldig beeld en geluid
De LG OLED65C7V is een luxe televisie met een scherm van maar liefst 65 inch. Je geniet niet alleen van films op een groot scherm, maar ook in superieure beeldkwaliteit. Het oled-scherm produceert perfecte kleuren doordat zwarte tinten ook echt zwart zijn. Daarnaast geniet je met Dolby Atmos van geweldig driedimensionaal geluid voor een meeslepende kijk- en luisterervaring.
Slimme bediening met Magic Remote
Magic Remote is meer dan een gewone afstandsbediening, omdat de LG OLED65C7V ook meer is dan een gewone televisie. Met de muiscursor-bediening scroll je met het grootste gemak door de menu's van alle apps. Daarnaast is deze unieke afstandsbediening voorzien van een sneltoets voor Netflix. Magic Remote is dus helemaal aangepast op de nieuwe manier van televisie kijken.
Dolby Vision en Dolby Atmos
Met deze televisie geniet je van een echte bioscoopervaring. Net zoals in de bioscoop kijk je hierop namelijk films met Dolby Vision wat betekent dat helderheid, contrast en kleuren intenser zijn. De SJ9 soundbar met Dolby Atmos zorgt er vervolgens voor dat ook het geluid bijdraagt aan een perfecte kijkervaring waar je jezelf helemaal in kunt verliezen. Met de OLED65C7V maak je van je huiskamer zonder twijfel je favoriete plekje. Kijk televisie, Netflix en speel games op het grote 65-inch-scherm en geniet van een perfecte en intense beeldkwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 2999.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV OLED65C7V reviews