LG 4K Ultra HD TV OLED65G7V review

LG 4K Ultra HD TV OLED65G7V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV OLED65G7V

Name
Review score

Product informatie:

Schoonheid voor al je films en series
Ben jij op zoek naar een mooie televisie die niet alleen functioneel is, maar die ook een aanwinst is voor je interieur? Dan is deze prachtige 4K Ultra HD televisie het model voor jou. Met deze televisie haal je het absolute summum op het gebied van HD in huis!
De uitzonderlijke kwaliteit van OLED
Als jij nog nooit een OLED televisie in werking hebt gezien, dan staat je iets bijzonders te wachten. OLED televisies sturen elk beeldpunt apart aan, waardoor er rijkere kleuren en mooier contrast mogelijk zijn. Daarnaast hebben donkere scenes er nog nooit zo goed uitgezien. Je ziet namelijk werkelijk elk detail zoals dit door de makers bedoeld is. Een OLED televisie is een geheel nieuwe kijkervaring!
Een beeld van glas
Bij de mooie LG OLED65G7V bekijk je het beeld op een zeer dun OLED paneel. Dit paneel is bevestigd op een prachtige glazen plaat, waardoor je al jouw uitzendingen nog beter kunt bekijken. Het zorgt er daarnaast voor dat de televisie ook prachtig is als de televisie uit is.
De beste technologie voor je televisie
Als jij op zoek bent naar de ware bioscoopervaring in je huis, dan zit je goed met de LG OLED65G7V. Deze televisie ondersteunt de hoogwaardige technologie├źn Dolby Vision en Dolby Atmos, die je ook in de meest moderne bioscopen tegenkomt. Dankzij Dolby Vision kan de televisie bijvoorbeeld HD-beelden van een ongekende scherpte aanbieden. Deze beelden worden scene per scene voor je geoptimaliseerd. Atmos staat daarnaast garant voor een echte driedimensionale geluidservaring. Echter dan dit wordt het niet!
Eenvoudig je apps gebruiken
Met deze televisie heb je de beschikking over een aantal mooie en handige apps. Al je favoriete apps kun je namelijk ook op deze televisie gebruiken. Dit doe je door middel van webOS 3.5. Deze stel je in door middel van de Magic Remote die je bij deze televisie geleverd krijgt. Je hoeft er nooit meer bang voor te zijn dat er niks te kijken is!

Laatst bekende prijs: € 4718.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV OLED65G7V reviews