LG 4K Ultra HD TV OLED65W7V review

LG 4K Ultra HD TV OLED65W7V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 4K Ultra HD TV OLED65W7V

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

LG OLED TV OLED65W7V
De beste van de beste tijdens CES 2017
Met meer dan 40 onderscheidingen, het grootste aantal in de categorie voor tv's. Voor zijn verbazingwekkende design en ongelooflijke prestaties wist de LG SIGNATURE OLED TV W zich in de schijnwerpers te plaatsen.
LG OLED SIGNATURE TV W is ontdaan van alle elementen die je kunnen afleiden van de ultieme kijk- en luisterervaring. Hierdoor blijft alleen de zuivere essentie van de tv overeind.
Eén met je muur
De LG SIGNATURE OLED TV W past naadloos bij je muur en laat zelfs geen schaduw achter. Het assimileert in de ruimte als een raam naar een andere wereld.
Perfect Design
Ontworpen voor iedereen die de waarde van hoogwaardige audio hoog in het vaandel heeft. Met up-firing speakers voor betere verspreiding van en zuiver geluid in hoge en lage tonen.
De Perfecte Dolby Ervaring
LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste tv in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit binnen het comfort van je eigen huis.
Active HDR: meer dan standaard HDR
LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is ook compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart.
Dolby Atmos®: de ultieme thuisbioscoopgeluid
Dolby Atmos levert het unieke geluid van elk object in een driedimensionale ruimte, voor een 360° ervaring.
Hoe past LG OLED TV in jouw leven?
Vergeet de lompe designs uit het verleden. Maak kennis met een nieuw tv-design dat perfect bij je woonstijl past.
Netflix Hotkey
Met de Netflix Hotkey op je LG Magic Remote heb je direct toegang tot Netflix. Mede daarom zijn de LG 4K TV's Netflix Recommended TV's. Netflix: LG TV's bieden een optimale ervaring wat betreft gebruiksgemak, nieuwe features en beeldkwaliteit.
webOS 3.5, éénvoudig en leuk
Met de 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS 3.5-startbalk duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers.

Laatst bekende prijs: € 7999.00

Bekijk alle LG 4K Ultra HD TV OLED65W7V reviews

About the Author