LG 55 inch OLED TV 55EG910V review

LG 55 inch OLED TV 55EG910V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 55 inch OLED TV 55EG910V

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De luxe van een LG 55 inch OLED TV 55EG910V
Je favoriete films, series en TV-programma's kijk je op de LG 55 inch OLED TV. Ervaar hoe OLED de ware betekenis achter kleur herdefinieërt en geniet thuis van een ongeëvenaarde beeldkwaliteit op jouw TV-scherm.
Door geweldige kleuren een perfecte thuisbioscoop
Vroeger ging je naar de bioscoop om van intense kleuren te genieten, om een kijkervaring zo leuk mogelijk te maken. Tegenwoordig kun je echter rustig op de sofa blijven zitten. Met de LG 55 inch OLED TV 55EG910V heb je namelijk een vooruitstrevende technologie met levensechte kleuren. Door de natuurgetrouwe beelden, is het ook ideaal om documentaires over dieren te kijken. Door de zogenoemde 4-color pixel technologie hoef je dus nooit meer naar de bioscoop om kijkgenot te ervaren. Op die manier bespaar je geld en kun je bovendien vele mensen uitnodigen om mee te genieten van deze prachtige LG OLED TV.
Een goed en stijlvol design
Een veelgehoorde klacht van mensen is dat hij uit de toon valt qua kleuren en de design. Dat is bij de LG 55 inch OLED TV totaal niet het geval. Met de subtiele zilveren omlijsting past deze prachtig in ieder interieur. De televisie heeft ook een curved beeldscherm. Op die manier lijkt het net alsof de beelden op je af komen. Dit mede doordat het scherm overal op dezelfde afstand van je gezicht staat dankzij deze vernieuwde technologie. De TV is zeer groot. Hij is namelijk bijna 72 cm groot, 123 cm breed. Maar gelukkig kan de TV op verschillende manieren worden gepositioneerd. Zo kun je hem op een standaard hebben staan, maar ook aan de muur hangen. Qua diepte zul je amper last hebben. Deze is namelijk nog niet eens 5 centimeter, wat het zeer soepel maakt.
Vooruitstrevende technologie
LG 55 inch OLED TV 55EG910V heeft veel aspecten die oudere televisies niet hebben, wat hem automatisch vooruitstrevend maakt. Voorbeelden van deze vooruitstrevende technologie zijn:
100 Hz beeldverversing frequentie
Een resolutie van 1920 x 1080 Pixels
Verschillende soorten USB-poorten
Een ingebouwde mogelijkheid tot 3D
De televisie is een zogenoemde smart TV, wat inhoudt dat je op internet kunt en vele content kunt delen. Ook zijn er allerlei apps die je kunt downloaden en je nog meer plezier kunnen verschaffen. Ook is er teletekst met maar liefst 2000 pagina's aan informatie, waar je gemakkelijk door kunt met je afstandsbediening.
Voor een intense kijkervaring heeft deze TV alles wat je nodig hebt. Mooie kleuren, gecurved, passend bij elk interieur en vele applicaties die alles vergemakkelijken. Bovendien heeft de TV veel frames per seconde, waardoor je nooit meer haperingen hebt.

Laatst bekende prijs: € 1097.00

Bekijk alle LG 55 inch OLED TV 55EG910V reviews

About the Author