LG 55 inch Ultra HD TV 55UH668V review

LG 55 inch Ultra HD TV 55UH668V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 55 inch Ultra HD TV 55UH668V

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Een genot om naar te kijken
Dankzij het beeldschermdiagonaal van 55 inch kun je op deze Ultra HD televisie van LG genieten van maar liefst 139 centimeter kijkplezier. Naast prachtige beelden in superieure 4K beeldkwaliteit, is ook het ontwerp van deze LG 55UH668V een genot om naar te kijken. De slanke metalen omlijsting zorgt voor een stijlvolle behuizing en de fraai vormgegeven voet sluit perfect aan bij het ontwerp van deze superdunne televisie.
Genieten van geweldige 4K resolutie
Met deze Ultra HD televisie van LG geniet je van geweldige beeld- en geluidskwaliteit, zelfs als je naar een oudere serie of film kijkt:
Televisie kijken in prachtige 4K beeldkwaliteit: de LG 55UH668V heeft een resolutie van maar liefst 3.840 bij 2.160 pixels. Deze 4K beeldkwaliteit houdt in dat alles wat je op deze televisie ziet maar liefst vier keer scherper wordt weergegeven dan bij een Full HD toestel.
Levensechte kleuren: de speciale IPS 4K technologie van LG zorgt er niet alleen voor dat je alle beelden met levensechte kleuren ziet, maar ook dat ze vanuit iedere kijkhoek net zo scherp en levendig worden weergegeven.
Automatische 4K upscaling: de beelden van uitzendingen die (nog) niet in Ultra HD worden uitgezonden, worden door de LG 55UH668V automatisch verbeterd tot bijna 4K kwaliteit. Daardoor geniet je ook van bijvoorbeeld je favoriete oude series of films in een ongekend hoge beeldkwaliteit.
Ook genieten van geweldige geluidskwaliteit: LG heeft bij de ontwikkeling van deze Ultra HD televisie samengewerkt met Harman Kardon. Het resultaat is dat de speakers van de 55UH668V zorgen voor een ongelofelijk goed geluid, dat perfect aansluit bij de prachtige 4K beelden.
Het 55 inch beeldscherm met een resolutie van meer dan acht miljoen pixels, de fraaie slanke behuizing en de speciaal ontwikkelde luidsprekers zorgen ervoor dat de LG 55UH668V jouw kijkgenot enorm zal verhogen.

Laatst bekende prijs: € 759.00

Bekijk alle LG 55 inch Ultra HD TV 55UH668V reviews