LG LED TV 32LJ510B review

LG LED TV 32LJ510B review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG LED TV 32LJ510B

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Verrijkt kleuren tot een ongekende levendigheid
Het unieke proces van de LG TV's verbetert niet alleen kleuren, maar past ook de verzadiging, tinten en luminantie aan. Kleuren komen met meer intensiteit en diepte tot leven.
Verbeter elk beeld met 'Resolutie Upscaler'
Geniet van elk beeld met 'Resolutie Upscaler' van LG, een technologie die het beeld, ongeacht de kwaliteit ervan, verbetert en optimaliseert.
Vermaak je met 'Virtual Surround Plus'
'Virtual Surround Plus' verbetert het geluid en biedt een meeslepende luisterervaring. De geluidsprestaties geven je het gevoel alsof je een concert of opnamestudio bezoekt.
Virtueel surroundgeluid in de hele ruimte
Het virtuele surroundgeluid van LG biedt een ruim geluidsveld en verbetert de kijk- en luisterbeleving. Breng je favoriete muziek en films tot nieuwe hoogten met virtueel surroundgeluid.
USB-stick plaatsen voor content
Sluit een USB-stick of externe harde schijf met video's, foto's en muziek op de USB-poort aan om de bestanden te bekijken.
Geniet van audio en video in topkwaliteit via HDMI
HDMI (high-definition multimedia interface) is een moderne norm voor aansluitingen die het mogelijk maakt om een scala aan audio- en videosignalen te verzenden via één kabel die je Full HD TV van LG met andere apparaten verbindt.
Entertainment op je TV dankzij ingebouwde games
Dankzij ingebouwde games kun je je TV-scherm gebruiken voor alle entertainment. Vanaf nu kan je gratis meer games spelen en toevoegen via de website van LG.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle LG LED TV 32LJ510B reviews

About the Author