LG LED TV 43LJ614V review

LG LED TV 43LJ614V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG LED TV 43LJ614V

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

LG Full HD LED TV 43LJ614V
webOS 3.5 Eenvoudig en leuk
Met de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire entertainmentproviders.
Verrijkt kleuren tot een ongekende levendigheid
Het unieke proces van de LG TV's verbetert niet alleen kleuren, maar past ook de verzadiging, tinten en luminantie aan. Kleuren komen met meer intensiteit en diepte tot leven.
Full HD voor revolutionaire helderheid en kleur
Full HD 1080p heeft een resolutie die de beelddefinitie van HD-tv's verdubbelt en toont verzadigde kleuren en meer details. Daardoor geniet je van uitstekende beeldkwaliteit en een nog prettiger kijkervaring.
Verbeter elk beeld met 'Resolutie Upscaler'
Geniet van elk beeld met 'Resolutie Upscaler' van LG, een technologie die het beeld, ongeacht de kwaliteit ervan, verbetert en optimaliseert.
Vermaak je met 'Virtual Surround Plus'
'Virtual Surround Plus' verbetert het geluid en biedt een meeslepende luisterervaring. De geluidsprestaties geven je het gevoel alsof je een concert of opnamestudio bezoekt.
Slank design met klasse
Het slanke ontwerp van de Full HD TV van LG biedt een gezonde dosis futuristische flair die perfect bij de uitstekende Full HD-beelden en geavanceerde functies past.
USB-stick plaatsen voor content
Sluit een USB-stick of externe harde schijf met video's, foto's en muziek op de USB-poort aan om de bestanden af te spelen en te bekijken.
Geniet van audio en video in topkwaliteit via HDMI
HDMI (high-definition multimedia interface) is een moderne norm voor aansluitingen die het mogelijk maakt om een scala aan audio- en videosignalen te verzenden via één kabel die je Full HD TV van LG met andere apparaten verbindt.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle LG LED TV 43LJ614V reviews