Panasonic 49 inch 4K Utra HD TV TX-49FXW724 review

Panasonic 49 inch 4K Utra HD TV TX-49FXW724 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic 49 inch 4K Utra HD TV TX-49FXW724

Product informatie:

Nauwkeurige, levendige kleuren met geavanceerde beeldverwerking
Panasonics 4K HDR-technologie is ontwikkeld met behulp van Panasonics expertise over alles wat met beeldkwaliteit te maken heeft en levert prachtige, levensechte en haarscherpe beelden op.
Het aanpasbare tv-voetstuk is ontworpen om bij iedere omgeving te passen.
Breed of smal — met twee verschillende stijlen in het ontwerp van één enkel flexibel tv-voetstuk kun je nu de look van je tv aanpassen aan het interieur van je kamer óf de tv aanpassen aan de grootte van je tv-voetstuk.
Zorgt voor zowel diepe donkere kleuren in donkere scènes als voldoende pit voor heldere scènes
TV's met Adaptive Backlight Dimming (instelbare achtergrondverlichting) analyseren constant inkomende beelden zodat ze voortdurend hun licht-output kunnen aanpassen voor een optimale beeldkwaliteit. Daarbij helpt signaalverwerking de helderheid op honderden posities te controleren voor dramatische  contrasten.
Ondersteuning voor meerdere HDR-formaten
Panasonic-tv's ondersteunen meerdere HDR-formaten, zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. Om je HDR-ervaring nog beter te maken, biedt Panasonic ook een aantal originele functies, zoals Auto Brightness Enhancer, die het beeld aanpast volgens het omgevingslicht in je kijkomgeving.
Vier verschillende manieren om tv te ontvangen – alles in één
Geniet van satelliet, kabel en TV>IP-inhoud in aanvulling op de digitale terrestrische omroep dankzij innovatieve ingebouwde ontvangers.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Panasonic 49 inch 4K Utra HD TV TX-49FXW724 reviews

About the Author