Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43EXW604 Outlet review

Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43EXW604 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43EXW604

Name
Review score

Product informatie:

Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43EXW604
De EXW604 serie biedt spectaculaire 4K HDR beelden en een uitgebreide Smart TV ervaring. Dankzij de voet met 'Switch Design' pas je eenvoudig de uitstraling van de TV aan naar jouw persoonlijke voorkeur.
4K HDR: Haarscherpe en levensechte kleuren
De 4K HDR technologie komt voort uit jarenlange ervaring in het optimaliseren van de beeldkwaliteit van LED en Plasma televisies.
Geavanceerde kleurverwerking voor uitstekende beeldkwaliteit
De geavanceerde kleurverwerking is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Panasonic op het gebied van het leveren van de beste beeldkwaliteit. Het zorgt voor zeer natuurlijke beelden en produceert diepere zwarttinten die hun detail zelfs in de meest donkere scènes behouden.
Ondersteuning van meerdere HDR-formaten
Panasonic TV's ondersteunen nu meerdere HDR formaten; zoals HDR10, Dolby Vision en Hybrid Log Gamma. HDR10 is de standaard voor Ultra-HD Blu-ray films, series en streaming diensten zoals Netflix en YouTube. Hybrid Log Gamma is de standaard voor reguliere TV uitzendingen speciaal ontwikkeld door de BBC en het Japanse NHK.
Geniet van vloeiendere, scherpere en uiterst nauwkeurige beelden in 4K
Met 4K Pure Direct wordt alle kleurinformatie en de volledige resolutie van het 4K signaal direct doorgegeven naar de TV zodat het beeld de exacte rijke kleuren en helderheid behoudt.
Switch Design
Het aanpasbaar voetstuk is ontworpen om bij iedere omgeving te passen. Breed of smal, subtiel of opvallend – met het Switch Design voetstuk kun je de TV zo vaak veranderen als je wilt.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43EXW604 reviews