Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43FXW654 review

Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43FXW654 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43FXW654

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

4K HDR TV met uitgebreid Smart-platform
Geniet van je favoriete films en series in 4K-resolutie en HDR. De FXW654-serie biedt haarscherpe scenes en een groot contrast, dankzij Adaptive Backlight Scanninig. De Quattro Tuner, TV>IP en HDR-ondersteuning zorgen voor een groot comfort en optimale flexibiliteit bij het ontvangst. Het nieuwe Cinema Surround Soundsysteem zorgt voor een geweldig geluid.
4K HDR
Haarscherpe en levensechte kleuren. Onze 4K HDR technologie komt voort uit jarenlange ervaring in het optimaliseren van de beeldkwaliteit van LED/LCD en plasma televisie.
Adaptive Backlight Dimming Plus
Tv's met Adaptive Backlight Dimming (instelbare achtergrondverlichting) analyseren constant inkomende beelden zodat ze vorrtdurend hun licht-output kunnen aanpassen voor een optimale beeldkwaliteit. Daarbij helpt signaalverwerking de helderheid op honderden posities te controleren voor spectaculaire contrastverhoudingen.
Multi HDR support met Auto Brightness Enhancer
Panasonic tv's ondersteunen meerdere HDR-formaten, zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. Om de HDR-ervaring te vergroten biedt Panasonic bovendien enkele originele functies, zoals Auto Brightness Enhancer. Dat past video aan de lichtomstandigheden in de kijkomgeving aan.
Quattro Tuner
Vier verschillende manieren om tv te ontvangen. Alles in één. Geniet van satelliet, kabel en TV>IP-inhoud in aanvulling op de digitale terrestrische omroep dankzij innovatieve ingebouwde ontvangers.
Game-/sportmodus
Geniet van waar jij het liefst naar kijkt met een optimale weergavestand.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Panasonic 4K Ultra HD TV TX-43FXW654 reviews

About the Author