Panasonic LED TV TX-24ESW504 review

Panasonic LED TV TX-24ESW504 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic LED TV TX-24ESW504

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Geniet van prachtige beelden
De ESW504 serie levert een uitstekende kijkervaring door de 'Adaptive Backlight Dimming'functie met daarbij uitgebreide Smart functies.
My Home Screen
Een persoonlijke startpagina met je favoriete content.Met het My Home Screen-systeem kun je gepersonaliseerde schermen maken met uitsluitend links naar je favoriete apps en content. Sterker nog, iedereen binnen het gezin kan zijn eigen persoonlijke beginscherm maken, zodat iedereen veel sneller en eenvoudiger toegang heeft tot zijn of haar favoriete content.
Dimming
Zorgt voor zowel diepe donkere kleuren in donkere scenes als voldoende pit voor heldere scenes. Tv's met Adaptive Backlight Dimming analyseren constant inkomende beelden zodat ze voortdurend hun lichtoutput aan kunnen passen voor een optimale beeldkwaliteit.
In House TV Streaming
In iedere ruimte zonder tv-aansluiting tv-programma's kijken. De tijd dat je tv in de buurt van een tv-aansluiting moest staan, is voorbij. Tv's die als In-House TV Streaming Clients kunnenworden ingesteld, kunnen gestreamde uitzendingen ontvangen (via LAN, powerline adapters of zelfs WiFi) als ze zijn ingesteld om internetprotocolsignalen te ontvangen van een In House TV Streaming server, zoals hoogwaardige tv of een set-top box.
Internet-apps
Veel verschillende apps op uw grote tv scherm gebruiken. Tv's met functies voor internetapps kunnen online gaan voor toegang tot veel verschillende apps, video-on-demand diensten en in de cloud opgeslagen games.
USB HDD-opname
De gemakkelijkste manier om je favoriete programma's op te slaan. Tv-programma's kunnen worden opgenomen op een USB-stick of externe harde schijf door de REC-knop op de afstandsbediening in te drukken.

Laatst bekende prijs: € 319.00

Bekijk alle Panasonic LED TV TX-24ESW504 reviews

About the Author