Panasonic LED TV TX-32FSW504 review

Panasonic LED TV TX-32FSW504 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic LED TV TX-32FSW504

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Stijlvolle home cinema belevenis
Contrastrijke beelden en gebruikersvriendelijke functies zijn het kenmerk van de FSW504-serie. De ingebouwde Quattro Tuner biedt de grootste flexibiliteit bij het TV-ontvangst. Daarbij zit deze serie ook nog eens boordevol smart functies.
USB HDD-opname
De makkelijkste manier om je favoriete programma's op te slaan. TV-programma's kunnen worden opgenomen op een USB-stick of externe harde schijf door de REC-knop op de afstandsbediening in te drukken.
Game-/sportmodus
Geniet van waar jij het liefst naar kijkt met een optimale weergavestandPanasonic TV's hebben een optimale stand voor het kijken van films. Bij de sportmodus worden levendige kleuren gecombineerd met surroundeffect zodat het lijkt alsof je voetbalwedstrijden en andere sportevenementen echt bijwoont. En de snelle beeldreactietijd in de game-modus zorgt voor een meer directe spelervaring en meer spelplezier.
HDR
HDR-materiaal op HDR-compatibele TV's levert beelden die nauw overeenkomen met de manier waarop jouw ogen de echte wereld waarnemen. Het diepste zwart wordt gecombineerd met zeer scherpe details om een nivaue van werkelijkheid te creƫren dat nooit eerder mogelijk was op een televisie.
My Home Screen 3.0
Gemakkelijker toegang tot bepaald materiaal met het aanpasbare Home Screen.

Laatst bekende prijs: € 368.00

Bekijk alle Panasonic LED TV TX-32FSW504 reviews