Panasonic LED TV TX-49ESW504S review

Panasonic LED TV TX-49ESW504S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic LED TV TX-49ESW504S

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Panasonic Full HD LED TV TX-49ESW504S
Geniet van prachtige beelden
De ESW504 serie levert een uitstekende Full HD kijkervaring door de 'Adaptive Backlight Dimming' functie met daarbij uitgebreide Smart functies.
Veel verschillende apps op uw grote tv-scherm gebruiken
TV's met functies voor internetapps kunnen online gaan voor toegang tot veel verschillende apps, video-on-demand diensten en in de cloud opgeslagen games.
Een persoonlijke startpagina met je favoriete content
Met het my Home Screen-systeem kun je gepersonaliseerde schermen maken met uitsluitend links naar je favoriete apps en content. Sterker nog, iedereen binnen het gezin kan zijn eigen persoonlijke beginscherm maken, zodat iedereen veel sneller en eenvoudiger toegang heeft tot zijn of haar favoriete content.
Adaptive Backlight Dimming
Zorgt voor zowel diepe donkere kleuren in donkere scènes als voldoende pit voor heldere scenès. TV's met Adaptive Backlight Dimming analyseren constant inkomende beelden zodat ze voortdurend hun lichtoutput aan kunnen passen voor een optimale beeldkwaliteit.
In House TV Streaming
De tijd dat je TV in de buurt van een TV-aansluiting moest staan, is voorbij. TV's die als In-House TV Streaming Clients kunnen worden ingesteld, kunnen gestreamde uitzendingen ontvangen (via LAN, powerline of Wi-Fi) als ze zijn ingesteld om internetprotocolsignalen te ontvangen van een In-House TV Streaming server, zoals hoogwaardige TV of een set-top box.
USB HDD-opname: de makkelijkste manier om je favoriete programma's op te slaan
Tv-programma's kunnen worden opgenomen op een USB-stick of externe harde schijf door de REC-knop op de afstandsbediening in te drukken.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle Panasonic LED TV TX-49ESW504S reviews

About the Author