Philips 32 inch LED TV 32PFS5803 review

Philips 32 inch LED TV 32PFS5803 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 32 inch LED TV 32PFS5803

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

5800 series Ultraslanke Full HD LED-TV
Een Smart TV met al jouw favoriete apps en content op het grote scherm in Full HD. Werkt met een vereenvoudigd Smart TV-menu, het Saphi-systeem, waarmee je op je afstandsbediening alleen op 'Home' hoeft te drukken. Kortom, eenvoudig TV kijken.
USB voor weergave van multimedia
Samen plezier hebben. Sluit jouw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van jouw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm.
Open standaard geeft een gevoel van lichtheid
Een televisie met moderne, verfijnde lijnen verdient een buitengewone standaard. Daarom maakten de ontwerpers bij Philips-TV deze unieke open standaard, die perfect in jouw interieur past.
Pixel Plus HD zorgt voor prachtige beelden waar je weg van zult zijn
De Philips Pixel Plus HD Engine optimaliseert de beeldkwaliteit en levert helder beeld met prachtig contrast. Dus of je nu online streamt of een DVD kijkt, je kunt altijd genieten van beelden met helderder wit en zwarter zwart.
Full HD LED-TV – schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast
Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar je verwacht meer. Stel je je eens voor: scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor een levensecht beeld.
Philips App Gallery brengt entertainment naar je toe
Philips App Gallery heeft een grote collectie online apps die je kunt gebruiken zodra jouw Smart TV is verbonden met internet. Zo eenvoudig is het! Zet jouw TV aan, maak verbinding met internet om een hele nieuwe wereld van online entertainment te ontdekken.
Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit
Vermijd kabelwirwar met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van jouw randapparatuur naar jouw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink heb je slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op jouw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.
Vereenvoudigd Smart TV-menu
Het Saphi-systeem vereenvoudigt complexe Smart TV-opties. Nu hoef je alleen maar op de knop 'Home' op jouw afstandsbediening te drukken om een helder, intuïtief menusysteem te laten verschijnen. Zo kun je de benodigde optie sneller vinden.

Laatst bekende prijs: € 295.00

Bekijk alle Philips 32 inch LED TV 32PFS5803 reviews