Philips 39 inch LED TV 39PHS4112 review

Philips 39 inch LED TV 39PHS4112 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 39 inch LED TV 39PHS4112

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

LED-TV voor een geweldig contrast
Dankzij LED-achtergrondverlichting profiteer je niet alleen van een laag energieverbruik en slanke vormgeving, maar bovendien van een hoge helderheid, ongelofelijk contrast en levendige kleuren.
USB voor weergave van multimedia
Samen plezier hebben. Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van jouw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm.
Slanke, verfijnde standaard creëert ruimte
Wanneer onze teams een nieuwe televisie ontwikkelen, denken ze goed na over elk aspect: van technologie tot ontwerp. De ultramoderne voetjes zijn ontwikkeld om ruimte onder jouw TV te creëren, daar waar normaal gesproken een traditionele standaard staat, en zorgen voor een nog intensere kijkervaring. Het effect? Een televisie die er mag zijn en die knipoogt naar de toekomst.
Digital Crystal Clear voor precisie die je wilt delen
Philips heeft Digital Crystal Clear ontwikkeld voor een natuurlijk uitziend beeld, ongeacht de bron. Of je nu wilt genieten van jouw favoriete series en films, het nieuws wilt zien of gezellig met vrienden wilt kijken, alles wordt weergegeven met optimaal contrast, en de beste kleuren en scherpte.
Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit
Vermijd kabelwirwar met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van jouw randapparatuur naar jouw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink heb je slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op jouw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

Laatst bekende prijs: € 268.00

Bekijk alle Philips 39 inch LED TV 39PHS4112 reviews