Philips 4K Ultra HD OLED TV 65OLED903 review

Philips 4K Ultra HD OLED TV 65OLED903 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD OLED TV 65OLED903

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Introductie: Philips OLED 903. Award-winning OLED-TV voor thuis
OLED+ 903 ultradunne 4K UHD Android TV met driezijdig Ambilight.
164 cm (65″) Ambilight TV
4500 Picture Performance Index
HDR Perfect WCG 99%
P5 Perfect Picture Engine
Philips P5-engine. Altijd perfect, ongeacht de bron
De Philips P5 Perfect Picture Engine zorgt voor een beeld dat net zo fantastisch is als wat je graag kijkt. Details hebben meer diepte. Kleuren zijn levendig en huidtinten zien er natuurlijk uit. Contrast is zo helder dat je elk detail haast kun voelen. En bewegingen zijn zo vloeiend dat je de bal nooit uit het oog verliest, ongeacht hoe snel er wordt gespeeld.
OLED-TV. Zo ziet levensecht eruit
Met een Philips OLED-TV voelt elke scène indrukwekkend echt. Afzonderlijke pixels kunnen worden gedimd of uitgeschakeld voor diepere donkere tinten, levendige kleuren en een verbazingwekkend contrast. Zelfs details in schaduwen en felle delen van het scherm worden nauwkeurig gereproduceerd. Je krijgt ook een grotere kijkhoek, en – dankzij de Philips-videoverwerkingsengine – prachtig vloeiende beweging.
Ambilight. De emotie spat van het scherm af
Met Philips Ambilight krijgen films en games extra diepte. Jouw muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. Je krijgt perfect afgestemde sfeerverlichting en dus een extra reden om van jouw TV te houden.
Geluid van Bowers & Wilkins
Jouw Philips OLED+-TV heeft geluid van de legendarische audio-experts van Bowers & Wilkins. Een exclusief design van de luidspreker zorgt voor geweldige prestaties met een verbluffend dynamisch bereik. De bas is rijk en vol, en de details zijn zeer helder. Zelfs bij een laag volume. De ervaring wordt betoverend wanneer de perfecte beelden worden aangevuld door geluid van hetzelfde niveau.

Laatst bekende prijs: € 3499.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD OLED TV 65OLED903 reviews

About the Author