Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6162/12 Outlet review

Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6162/12 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6162/12 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Deze Smart TV verruimt jouw kijkervaring
Ontdek een slimmere ervaring die veel verder gaat dan traditionele TV. Huur en stream films, video's of games van online videotheken. Bekijk gemiste uitzendingen van jouw favoriete zenders en geniet van het groeiende aantal online apps met Smart TV.
Grote collectie online apps
Philips App Gallery heeft een grote collectie online apps die je kunt gebruiken zodra jouw Smart TV is verbonden met internet. Zo eenvoudig is het! Zet jouw TV aan, maak verbinding met internet om een hele nieuwe wereld van online entertainment te ontdekken.
4K Ultra HD
Een Ultra HD-TV heeft vier keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan 8 miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie profiteer je van de best mogelijke beeldkwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van jouw oorspronkelijke content, hoe beter de beeldkwaliteit en de resolutie is. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.
Pixel Plus Ultra HD
Ervaar 4K Ultra HD-scherpte met de Philips Pixel Plus Ultra HD-engine. Deze optimaliseert de beeldkwaliteit voor vloeiende beelden met ongelooflijk veel details en diepte. Geniet keer op keer van scherpere 4K-beelden met helderder wit en dieper zwart.
High Dynamic Range Plus
High Dynamic Range Plus is een nieuwe videostandaard. Home entertainment wordt opnieuw gedefinieerd door de vooruitgang op het gebied van contrast en kleur. Streel jouw zintuigen met rijke, levendige scènes, zoals de regisseur het bedoelde. Het eindresultaat? Helderdere beelden, beter contrast en nog betere kleuren, waardoor je meer details ziet dan ooit.
Meer over het ontwerp
Philips heeft gekozen voor een elegante glanzende, zilverkleurige afwerking als de basis voor de geometrisch gefacetteerde gecentreerde standaard, en deze vervolgens gecombineerd met een ultraslanke, gebogen hals voor een TV-ontwerp dat perfect in elk modern interieur past.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6162/12 Outlet reviews

About the Author