Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6412/12 review

Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6412/12 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6412/12

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Prachtig slank ontwerp met geweldig geluid
De Philips 43PUS6412/12 heeft een ultraslank beeldscherm met een diagonaal van 43 inch. Dat betekent dat je op maar liefst 108 centimeter kijkt naar beelden in de allerhoogste 4K Ultra HD kwaliteit. Het prachtige ontwerp van deze televisie wordt ondersteund door de futuristische uitstraling van de metallic zilveren voet, die door zijn precies gesneden vorm in hoogwaardig staal lijkt te zweven. De krachtige geluidstechnologie met DTS Premium-suite en geweldige luidsprekers zorgen ervoor dat je geniet van helder geluid en beelden nog meer toe leven komen.
Kijken in ongeëvenaarde 4K beeldkwaliteit
Zelfs met oudere content beleef je op de Philips 43PUS6412/12 een intensere kijkervaring:
Ongeëvenaarde UHD beeldkwaliteit: de resolutie van deze Ultra HD televisie van Philips is maar liefst vier keer hoger dan die van een normale HD televisie. Dankzij meer acht miljoen pixels zie je alles scherper en geniet je van de allerbeste beeldkwaliteit.
Ontdek Ultra HD beeldkwaliteit volgens Philips: de speciale Pixel Plus Ultra HD engine zorgt ervoor dat je Ultra HD beelden nog scherper en vloeiender ziet. Deze engine van Philips verbetert alle 4K beelden, waardoor je genieten van meer details, meer contrast en dieper zwart.
Alle beelden automatisch verbeterd: je geniet op de Philips 43PUS6412/12 altijd van de beste beeldkwaliteit, zelfs wanneer je kijkt naar content die niet in 4K is opgenomen. De unieke Ultra Resolution Upscaling technologie zorgt er namelijk voor dat ook beelden in een lagere resolutie automatisch verbeterd worden, zodat ook oude films en series nog scherper, contrastrijker, vloeiender en natuurlijker worden weergegeven.
Ambilight maakt je kijkervaring compleet: deze 4K ledtelevisie van Philips is voorzien van de unieke Ambilight-technologie. Door aan beide kanten van je televisie een brede gloed op je muur te projecteren, maakt Ambilight je scherm breder en daardoor je intense kijkervaring compleet.
Dankzij de innovatieve en unieke technologieën van Philips wordt televisiekijken op deze superslanke Ultra HD televisie iedere dag weer een genot.”

Laatst bekende prijs: € 594.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6412/12 reviews

About the Author