Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6551/12 Outlet review

Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6551/12 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6551/12 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Philips 43PUS6551/12 4K Ultra HD TV: voor een ongekende kijkervaring
Al je favoriete series, films en games in de allerbeste kwaliteit kijken? Dat kan met de superslanke De Philips 43PUS6551/12 4K Ultra HD TV. Bovendien haal je meer uit je televisietoestel met functies zoals Google Play!
De 6500-serie televisietoestellen van Philips zijn een hoogtepunt in de nieuwste generatie televisietoestellen. Geïntegreerd Android, Cloud Gaming en de Google Play Store zorgen ervoor dat je meer uit je toestel haalt. Met extra functies zoals Pixel Precise, Micro Dimming Pro en de DTS Premium Suite voor audio zijn de beeld- en geluidskwaliteit zo scherp geworden dat je bijna vergeet dat je naar de televisie kijkt. En het superslanke ontwerp met licht gebogen beeldscherm is om door een ringetje te halen. Dit televisietoestel is voor iedereen die hoge eisen stelt aan beeld en geluid én die houdt van een strak design!
Een ongekende kijkervaring met Pixel Precise en Ambilight
Haarscherpe beelden en een levensechte beleving zorgen voor een ongekende kijkervaring. De Philips 43PUS6551/12 is uitgerust met de Philips Pixel Precise Ultra HD Engine, die elk invoerbeeld converteert naar een verbluffende UHD-resolutie met meer dan 8 miljoen pixels. De functie Micro Dimming Pro zorgt voor een optimaal contrast van het beeld op basis van het licht in je huiskamer. Zo worden de kleuren nog helderder, zowel overdag als ’s avonds. En de Philips Ambilight-technologie zorgt ervoor dat de beelden nog meer je kamer in komen door de extra brede gloed die van beide kanten van je TV op de muur schijnt.
Haal meer uit je toestel met Android en Google Play
Met Android op je TV heb je de beste apps binnen handbereik op het 43 inch grote scherm van de Philips 43PUS6551/12. Hou je van gamen? Cloud gaming geeft je toegang tot een omvangrijke online catalogus met de beste games voor alle leeftijden, voorkeuren en moeilijkheidsgraden. Met google Play hebje toegang tot nog meer online games. Een extra console is niet nodig, met een USB-gamecontroller kun je eenvoudig navigeren.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6551/12 Outlet reviews

About the Author