Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7502/12 review

Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7502/12 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7502/12

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Ledtelevisie met superieur beeld en Android TV
De Philips 49PUS7502/12 is een moderne en slanke ledtelevisie waar je meer mee kunt dan gewoon televisie kijken met superieur beeld en geluid. Met Android TV heb je toegang tot een groot aantal apps zodat je met je televisie ook online films kijkt en games speelt.
Ultra HD met Premium Color
De Philips 49PUS7502/12 is een 4k ultra HD-televisie waarmee je geniet van een extreem hoge beeldkwaliteit. Premium Color en High Dynamic Range Premium zorgen ervoor dat de 4 biljoen kleuren optimaal verwerkt worden zodat het beeld helder en realistisch overkomt. Daarnaast verwerkt de geïntegreerde P5-engine de videobeelden sneller waardoor details en contrasten beter zichtbaar zijn.
Geniet van Google Play en Philips apps
Met deze Philips televisie gaan de mogelijkheden veel verder dan gewoon naar digitaal televisie kijken. Met Netflix en andere streamingdiensten heb je een ongelooflijke collectie aan films binnen handbereik. Daarnaast kun je genieten van duizenden apps om bijvoorbeeld ook games te spelen en muziek te luisteren.
Realistisch en helder geluid
De Philips 49PUS7502/12 is uitgerust met Visible Sound en DTS-HD voor een realistisch en helder geluid. De luidsprekerbalk bevat meerdere microdrivers die ervoor zorgen dat hoge tonen en middentonen kraakhelder overkomen. De bastonen worden voorgebracht door de achterluidsprekers. Het DTS-HD-systeem zorgt ervoor dat het geluid ook bij maximaal volume helder blijft klinken. Kies voor de Philips 49PUS7502/12 ledtelevisie en geniet thuis van tv-programma's, online films en games met superieur beeld en geluid.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7502/12 reviews