Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7503 review

Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7503 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7503

Name
Review score

Product informatie:

Dankzij de zichtbare voorluidsprekers en Ambilight-technologie tilt de Philips 7500 jouw TV-ervaring naar een nieuw niveau. Stream vanaf meerdere bronnen met Android TV en de ingebouwde Chromecastoplossing.
Ontketen de kracht van Quad Core en geïntegreerd Android
De Philips Quad Core-processor complementeert de kracht van Android voor een spannende game-ervaring. En met Android op de TV kan je supersnel, super-intuïtief en met superveel plezier navigeren, apps starten en video's afspelen.
Micro Dimming Pro voor ongelooflijk contrast
Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op de TV op basis van de lichtomstandigheden in jouw kamer. Dankzij de combinatie met de speciale software die het beeld in 6400 verschillende zones analyseert, kan jij genieten van ongelooflijk contrast en beeldkwaliteit voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.
Ambilight verbreedt de kijk op de wereld
Breid jouw kijkervaring uit met driezijdig Ambilight. Alleen Philips-TV's laten de actie van het scherm spatten met sfeervolle verlichting die perfect aansluit op elke scène. Laat jouw favoriete films tot leven komen met levendige kleuren voor een overweldigend visueel spektakel.
Metallic zilveren, open standaard in zwevend design
Ongelofelijk design dankzij onze nieuwe metallic zilveren open standaard die lijkt te zweven. Dit wordt mogelijk gemaakt door precies gesneden, ultrasterk hoogwaardig staal voor een futuristische uitstraling.
4K Ultra HD is ongeëvenaard
Met Ultra HD geniet je van vier keer de resolutie van gewoon Full HD dankzij meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie. Geniet van beter en scherper beeld met meer diepte, contrast, natuurlijke bewegingen en levendige details, ongeacht de originele content.
Perfect beeld met de Philips P5-engine
Als je graag streamt, is de P5 echt iets voor jou. Dit is de nieuwste 5-in-1 Philips beeldverwerkingsengine die is gemaakt voor optimale scherpte, kleur, contrast en beweging. De engine vermindert zelfs fouten en optimaliseert de beeldkwaliteit, ongeacht de bron.
Ervaar beter contrast, betere kleurprestaties en scherpte met HDR Plus
High Dynamic Range Plus biedt een nieuwe standaard voor home entertainment. De geavanceerde beeldverwerkingskracht prikkelt al jouw zintuigen. Ervaar content precies zoals deze bedoeld is. Geniet als nooit tevoren van meer helderheid, contrast, kleuren en details.
Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV
Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online.
Visible sound toont je de schoonheid van geluid
Geluid vormgegeven in een slank ontwerp. Geniet van ongelooflijke hoge tonen en levensechte middentonen uit een grote hoeveelheid microdrivers in een gestroomlijnde luidsprekerbalk. je kan elk gefluister, elke stap en het kraken van de vloer horen, dus je kan je voorstellen hoe krachtig en helder elke crash, knal en explosie zal klinken. En de bas komt volledig tot zijn recht met strategisch geplaatste achterluidsprekers voor diepe, rijke tonen. Het geluid van deze TV is net zo mooi als het uiterlijk.
Hoor elk detail met DTS-HD eersteklas geluid
De DTS-HD Premium-suite levert hoogwaardige audioverwerking voor een beter geluid uit de luidsprekers. De zuiverheid van de oorspronkelijke content wordt behouden, waardoor je geniet van diepe bastonen en kristalheldere dialogen, zonder schommelingen, kraken of vervorming.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 49PUS7503 reviews