Philips 4K Ultra HD TV 55PUS6482/12 Outlet review

Philips 4K Ultra HD TV 55PUS6482/12 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 55PUS6482/12 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Intense filmbeleving dankzij prachtig beeld
High dynamic range, ook wel HDR genoemd, laat je genieten van beelden met een hoog dynamisch bereik. Zowel donkere als heldere delen worden perfect op beeld weergegeven. De beelden van deze televisie met 4K-resolutie zijn vier maal zo hoog als die van een TV met alleen full HD. TV kijken met een full HD TV was al geweldig, maar deze technologische ontwikkeling maakt het natuurlijk nog beter.
Kijk met een energiezuinig apparaat
Wie veel TV kijkt, verbruikt ook veel elektriciteit. Met een apparaat dat niet zo zuinig is in het gebruik van energie, kunnen de kosten voor elektriciteit aardig oplopen. Gelukkig heeft dit model energie-efficiëntieklasse A, waardoor het een jaarlijks verbruik heeft van 133 kilowattuur. Dit is minder dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse B of C.
Uitmuntend ontwerp en lichttechniek
Behalve de haarscherpe beelden die jou de wereld om je heen even doen vergeten, is deze TV ook nog eens uitgerust met een prachtig design. De zilveren omlijsting van het apparaat is geen doorsnee design, wat deze televisie nog specialer maakt. Deze TV van Philips is voorzien van de gepatenteerde Ambilight techniek. De lichttechniek zorgt voor sfeervolle verlichting in de omgeving. De lichtbalken aan de achterzijde van het apparaat passen zich aan aan de kleuren die op de televisie te zien zijn. Dit maakt het kijken naar de TV nog prettiger. De televisie is voorzien van vier HDMI-poorten en een video ingang. Dit in combinatie met haarscherp beeld en zeer precieze details op een prachtig design maken van deze Philips 55PUS6482/12 een gewild apparaat.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 55PUS6482/12 Outlet reviews

About the Author