Philips 4K Ultra HD TV 55PUS7803 review

Philips 4K Ultra HD TV 55PUS7803 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 55PUS7803

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een elegant design met authentieke materialen. Ervaar spectaculaire 4K-resolutie op de ultradunne Philips 7800. Stream uw favoriete show in betere beeldkwaliteit dankzij onze P5-beeldverwerkingsengine. – 139 cm (55″) – 4K Ultra HD-LED TV – Quad Core, 16 GB – DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
Driezijdig Ambilight
Dacht u dat u niet nog meer kon genieten van uw favoriete entertainment? Met Philips Ambilight krijgen films extra diepte. Games voelen meeslepender. De muziek die u streamt via uw TV krijgt zijn eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. Of u nu naar snelle actie kijkt of uw meest recente playlist beluistert, u krijgt perfect afgestemde sfeerverlichting. En dus een extra reden om van uw TV te houden.
P5-processor
De Philips P5 Perfect Picture Engine zorgt voor een beeld dat net zo fantastisch is als wat u graag kijkt. Of u nu via streaming sport kijkt op YouTube, een Ultra HD-serie kijkt op Netflix,of games in hoge resolutie speelt. De engine corrigeert onvolkomenheden in de bron en verbetert de scherpte, de kleur, het contrast en bewegingen. Details hebben duidelijk meerdiepte, kleuren zijn levendig, en huidskleuren zien er natuurlijker uit. Het contrast is zo helder dat u bijna de hitte van explosies kunt voelen. En bewegingen zijn zo vloeiend dat u debal nooit uit het oog verliest, ongeacht hoe snel er wordt gespeeld.
4K Ultra HD
Met Ultra HD geniet u van vier keer de resolutie van gewoon Full HD dankzij meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie. Geniet vanbeter en scherper beeld met meer diepte, contrast, natuurlijke bewegingen en levendige details, ongeacht de originele content.
HDR Plus
High Dynamic Range Plus biedt een nieuwe standaard voor home entertainment. De geavanceerde beeldverwerkingskracht prikkelt al uw zintuigen. Ervaar content precies zoalsdeze bedoeld is. Geniet als nooit tevoren van meer helderheid, contrast, kleuren en details.
Micro Dimming Pro
Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op uw TV op basis van de lichtomstandigheden in uw omgeving. Een lichtsensor en speciale software analyseren het beeld in 6400verschillende zones, zodat u kunt genieten van ongelooflijk contrast en beeldkwaliteit voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.
TV-inhoud
Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online.
Quad Core + Android
De Philips Quad Core-processor complementeert de kracht van Android voor een spannende game-ervaring. En met Android op uw TV kunt u supersnel, super-intuïtief enmet superveel plezier navigeren, apps starten en video's afspelen.
DTS-HD eersteklas geluid
De DTS-HD Premium-suite levert hoogwaardige audioverwerking voor een beter geluid uit uw luidsprekers. De zuiverheid van de oorspronkelijke content wordt behouden,waardoor u kunt genieten van diepe bastonen en kristalheldere dialogen, zonder schommelingen, kraken of vervorming.
Geluidstechnologie
Een windvlaag, een blaadje dat op de grond valt, het geluid van autobanden op een bochtige weg. Het zijn deze kleine details die het beeld tot leven brengen. Philipsgeluidstechnologiebrengt deze details samen met een ongeëvenaard helder geluid. Hoor alles zoals de regisseur het heeft bedoeld met geluid van studiokwaliteit dat de oorspronkelijke audiocontent ondersteunt en geluid versterkt wanneer dit nodig is. Diepe bas, heldere dialogen en geweldige zuiverheid zijn nog maar het begin.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 55PUS7803 reviews

About the Author