Philips 4K Ultra HD TV 58PUS6203 review

Philips 4K Ultra HD TV 58PUS6203 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 58PUS6203

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Geniet van de helderheid van 4K UHD met een Smart TV die extreem gebruiksvriendelijk is. Dankzij Pixel Precise Ultra HD ziet het beeld er vloeiend en scherp uit. Ga direct naar jouw favoriete content met SAPHI: kijk Netflix met een druk op de knop.
Slank maar stevig ontwerp.
Onze nieuwe slanke standaard creëert meer ruimte onder jouw TV op de plek waar een normale standaard zou zitten, hierdoor ga je volledig op in jouw kijkervaring. Een TV die stevig staat en gericht is op de toekomst.
4K Ultra HD. Beelden die zo scherp zijn dat je het gevoel hebt dat je erbij bent.
Met Ultra HD geniet je van vier keer de resolutie van gewoon Full HD dankzij meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie. Geniet van beter en scherper beeld met meer diepte, contrast, natuurlijke bewegingen en levendige details, ongeacht de originele content.
Pixel Precise Ultra HD. Vloeiende beelden met ongelooflijk veel diepte.
De schoonheid van 4K Ultra HD-TV is te vinden in elk detail. De Philips Pixel Precise Ultra HD Engine zet elk invoerbeeld om naar een verbluffende UHD-resolutie. Geniet van vloeiende maar scherpe bewegende beelden en uitzonderlijk contrast. Ontdek dieper zwart, witter wit, levendige kleuren en natuurlijke huidtinten, altijd en bij elke bron.
HDR Plus. Verbeterd contrast, kleur en scherpte.
High Dynamic Range Plus is een nieuwe videostandaard. Home entertainment wordt opnieuw gedefinieerd door de vooruitgang op het gebied van contrast en kleur. Streel uw zintuigen met rijke, levendige scènes, zoals de regisseur het bedoelde. Het eindresultaat? Helderdere beelden, beter contrast en nog betere kleuren, waardoor u meer details ziet dan ooit.
Micro Dimming. Intelligent contrast voor een dynamisch scènes.
Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op uw TV op basis van de lichtomstandigheden in jouw kamer. Dankzij de combinatie met de speciale software die het beeld in 6400 verschillende zones analyseert, kan je genieten van ongelooflijk contrast en beeldkwaliteit voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.
SAPHI TV-dashboard. Met een druk op de knop toegang tot jouw favorieten.
Saphi vereenvoudigt complexe Smart TV-opties. Nu hoef je alleen maar op de knop 'Home' op jouw afstandsbediening te drukken om een helder, intuïtief menusysteem te laten verschijnen. Zo kan je de benodigde optie sneller vinden.
Philips App Gallery. Toegang tot YouTube, Netflix, en nog veel meer.
Philips App Gallery heeft een grote collectie online apps die je kan gebruiken zodra jouw Smart TV is verbonden met internet. Zo eenvoudig is het! Zet jouw TV aan, maak verbinding met internet om een hele nieuwe wereld van online entertainment te ontdekken.
Diepe bas en kristalheldere dialogen.
DTS HD zorgt voor een optimale geluidsverwerking door behoud van het oorspronkelijke geluid zodat je kan genieten van een betere geluidskwaliteit uit uw luidsprekers met kristalheldere dialogen.

Laatst bekende prijs: € 639.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 58PUS6203 reviews

About the Author