Philips 4K Ultra HD TV 65PUS6162/12 Outlet review

Philips 4K Ultra HD TV 65PUS6162/12 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 4K Ultra HD TV 65PUS6162/12 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De pracht van Philips 4K
Ben jij op zoek naar een televisie met een uitzonderlijke beeldkwaliteit? De Philips 65PUS6162/12 is dan een uitstekende keuze. Deze Ultra HD televisie laat maar liefst 8 miljoen pixels zien en biedt Ultra Resolution Upscaling-technologie.
Het beste in scherpte en contrast
Philips maakte bij het ontwerpen van de Philips 65PUS6162/12 gebruik van een zelf ontwikkelde technologie, die Pixel Plus Ultra HD heet. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit van de beelden zoveel mogelijk geoptimaliseerd. De beelden vloeien nog mooier in elkaar over en hebben veel meer diepte en details. Door de kracht van het wit en zwart in deze televisie is het contrast prachtig.
De perfecte afwerking
Er is niet alleen aandacht besteedt aan de kwaliteit van het beeld, maar ook aan de looks van de televisie zelf. Er is gebruik gemaakt van een metallic open draadstandaard die ervoor zorgt dat de televisie er zeer elegant uitziet. Het geheel heeft een architectonisch uiterlijk met alle rondingen op de perfecte plaats. De afwerking van deze televisie is van mooi chroom.
Toegang tot de beste apps
De Philips 65PUS6162/12 is een echte smart TV, zodat je de beschikking hebt over een groot aantal verschillende apps. Met deze apps kun je televisie kijken, content streamen en meer. Je zet bijvoorbeeld gewoon even de Netflix app op je televisie en je kunt al je favoriete series kijken. Dit is natuurlijk niet de enige televisie app die er te krijgen is, Philips heeft een mooi aanbod aan apps voor je klaargezet.
De hoogste kwaliteit in geluid
Je vindt bij deze televisie niet alleen maar de details in het beeld, ook aan het geluid is veel aandacht besteed. Bij Philips willen ze dat je de kleinste details kunt horen. De Philips 65PUS6162/12 is een televisie die geluid laat horen in de kwaliteit zoals de regisseur het heeft bedoeld. Valt er een blaadje op de grond? Dan zal jij dit horen.

Laatst bekende prijs: € 1066.00

Bekijk alle Philips 4K Ultra HD TV 65PUS6162/12 Outlet reviews

About the Author