Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS7303 review

Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS7303 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS7303

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

7300 series Ultraslanke 4K-TV powered by Android TV
Met de ultraslanke 4K UHD LED Android TV met driezijdig Ambilight geniet je volop van jouw favoriete programma's, films en games. Het is de generatie van het streamen met Android TV, draadloze connectiviteit en Ambilight.
Philips P5-engine. Altijd perfect, ongeacht de bron
De Philips P5 Perfect Picture Engine zorgt voor een beeld dat net zo fantastisch is als wat je graag kijkt. Of je nu via streaming sport kijkt op YouTube, een Ultra HD-serie kijkt op Netflix, of games in hoge resolutie speelt. De engine corrigeert onvolkomenheden in de bron en verbetert de scherpte, de kleur, het contrast en bewegingen.
Ambilight
Met Philips Ambilight krijgen films extra diepte. Games voelen meeslepender. De muziek die u streamt via jouw TV krijgt zijn eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. 
HDR Plus. Verbeterd contrast, kleur en scherpte
High Dynamic Range Plus is een nieuwe videostandaard; helderdere beelden, beter contrast en nog betere kleuren
Google Assistant ingebouwd. Stembediening
Handelingen worden ook verricht op stemgeluid met deze televisie. Philips-TV en de ingebouwde Google Assistant bieden een intuïtieve manier om jouw favoriete film, muziek of programma te starten.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS7303 reviews

About the Author