Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS8503 review

Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS8503 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS8503

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ultraslanke 4K UHD LED Android TV met driezijdig Ambilight
Met de Philips 8500 NanoLED TV kun je jouw favoriete films, series en TV-programma's zien in heldere, levensechte kleuren en scherp geluid. Je hebt een grote kijkhoek en de soundbar is voor de ultieme kijk- en luisterbeleving naar voren gericht.
Philips P5-engine. Altijd perfect, ongeacht de bron
De Philips P5 Perfect Picture Engine zorgt voor een beeld dat net zo fantastisch is als wat je graag kijkt. Of je nu via streaming sport kijkt op YouTube, een Ultra HD-serie kijkt op Netflix, of games in hoge resolutie speelt. De engine corrigeert onvolkomenheden in de bron en verbetert de scherpte, de kleur, het contrast en bewegingen.
Ambilight
Met Philips Ambilight krijgen films extra diepte. Games voelen meeslepender. De muziek die u streamt via jouw TV krijgt zijn eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. 
HDR Premium. Betere kleuren, diepte en dimensie
High Dynamic Range Premium is een nieuwe videostandaard. Home entertainment wordt opnieuw gedefinieerd door de vooruitgang op het gebied van contrast en kleur.
Philips Triple Ring-technologie. Meer ruimte voor geluid
De verbeterde Triple Ring-technologie van Philips biedt betere beweging van de luidsprekers in de subwoofers. Zo geniet je van een sterk, rijk basgeluid, zelfs in een slanke Philips-TV.
Google Play Store en de Philips App Gallery. Nog meer voordelen
Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online. Nog meer voordelen.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Philips 55 inch 4K Ultra HD TV 55PUS8503 reviews

About the Author