Philips LED TV 24PFS5863/12 review

Philips LED TV 24PFS5863/12 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips LED TV 24PFS5863/12

Product informatie:

Geniet overal van levensechte content met de Full HD Smart TV met fantastisch geluid. Pixel Plus HD zorgt voor haarscherpe beelden vanaf elke bron. De Bluetooth-luidspreker van 16 Watt zorgt voor ongelofelijke geluidskwaliteit. Dit is een draagbare TV voor muziekliefhebbers. Een TV met een klein scherm die er net zo geweldig uitziet als presteert. Een frame met een stijlvolle witte en glanzende afwerking, dit frisse, moderne design past in elk interieur.
Kristalheldere resolutie
Til HD naar een hoger niveau met Full HD. Het Full HD-scherm biedt een grotere helderheid, beter contrast en realistische kleuren en maakt TV kijken een waar genot.
Pixel Plus HD
De Philips Pixel Plus HD Engine optimaliseert de beeldkwaliteit en levert helder beeld met prachtig contrast. Dus of je nou online streamt of kabel-TV kijkt, je kan altijd genieten van beelden met helderder wit en dieper zwart.
Intelligent contrast voor dynamische scènes
Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op jouw TV op basis van de lichtomstandigheden in jouw kamer. Dankzij de combinatie met de speciale software die het beeld in 6400 verschillende zones analyseert, kan je genieten van ongelooflijk contrast en beeldkwaliteit voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.
De slimme manier om te genieten van jouw TV
SAPHI is een snel, intuïtief besturingssysteem waarmee je immens plezier beleeft aan jouw Philips Smart TV. Geniet van geweldige beeldkwaliteit en toegang met één knop tot een duidelijk pictogrammenmenu. Bedien jouw TV met gemak en ga snel naar populaire Philips Smart TV-apps zoals YouTube, Netflix en meer.
Toegang tot YouTube, Netflix en nog veel meer
Philips App Gallery heeft een grote collectie online apps die je kan gebruiken zodra jouw Smart TV is verbonden met internet. Zo eenvoudig is het! Zet jouw TV aan, maak verbinding met internet om een hele nieuwe wereld van online entertainment te ontdekken.
Superieur helder geluid
Een kleine TV klonk nog nooit zo goed. Hoor elk detail met perfecte helderheid en levendige, krachtige bas. Meerdere mid, hoge en lage drivers zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit die jouw films, series, games en muziek tot leven brengen. Beter nog: draadloze Bluetooth-connectiviteit maakt het heel eenvoudig om te luisteren naar jouw favoriete nummers en afspeellijsten in eersteklas geluid.

Laatst bekende prijs: € 269.00

Bekijk alle Philips LED TV 24PFS5863/12 reviews

About the Author