Salora beamer DBS200 review

Salora beamer DBS200 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Salora beamer Android DLP DBS200

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Compact en daarbij ideaal voor onderweg!
Intelligente projector op een statief om presentaties te geven, filmpjes te laten zien op verschillende plekken. De handige statief en het compact design maakt dit product ideaal voor onderweg. Met de DBS200 Portable Android DLP beamer van Salora bekijk je het voortaan in prima beeldkwaliteit van 28 tot 180 inch (457 cm)! Het beeld dat je wilt laten zien met de beamer kies je uit na een succesvolle Bluetooth- of wifiverbinding. Klik op start en het kijkplezier kan beginnen.
Finse kwaliteit, al meer dan 80 jaar
Het Finse merk Salora bestaat al meer dan 80 jaar. En hoewel het bij ons in Nederland nog niet zo heel bekend is staat Salora al jaren garant voor kwalitatief hoogwaardige producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Waaronder de zeer betaalbare DBS200 Portable Android DLP beamer.
Makkelijk te plaatsen en aan te sluiten op andere apparatuur
Doordat de beamer zeer compact is, is hij gemakkelijk overal in huis te plaatsen. Met slechts 25dB maakt de projector bijzonder weinig geluid waardoor je volop geniet van het geluid van de content die je afspeelt. Dat kan al met de ingebouwde luidspreker maar dankzij de de HDMI-aansluiting sluit je met gemak ook je eigen home cinema systeem op de beamer aan. Met nog een TV- en een VGA-aansluiting is je beamer klaar om elke gewenste content af te spelen op groot formaat. Het beeld met een resolutie van 854 x 480 (native resolutie) kun je instellen van 0.3 inch. Verder 1500 Lumen voor prima beeldkwaliteit. De LED-lamp gaat tot wel 30.000 uur mee. Genoeg voor een lange periode kijkplezier!

Laatst bekende prijs: € 347.94

Bekijk alle Salora beamer Android DLP DBS200 reviews