Samsung 32 inch LED TV UE32J4000 review

Samsung 32 inch LED TV UE32J4000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 32 inch LED TV UE32J4000

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Samsung UE32J4000: fijn TV kijken
Zeker wanneer je wat minder ruimte, een kleiner interieur of een beperkt budget hebt, is de Samsung UE32J4000 LED TV absoluut een echte uitkomst. Deze aantrekkelijke televisie heeft een smaakvol strak design en een 32 inch (80 centimeter) beeldscherm waar heldere kleuren en messcherpe beelden vanaf spatten.
HD-kwaliteit en ruim voldoende mogelijkheden
In High Definition met meer dan één miljoen pixels TV kijken; zo zorgt de Samsung UE32J4000 ervoor dat je in High Definition kwaliteit al je favoriete films en series perfect kunt volgen. De speciaal door Samsung ontwikkelde Colour Enhancer techniek bewerkstelligt een verbeterde beleving van kleuren en details op het beeldscherm. Dit draagt veel bij aan een aangename natuurlijke weergave voor een levensechte kijkervaring. Je kunt op dit toestel gemakkelijk je harde schijf of USB-stick aansluiten voor een nog uitgebreidere Multimedia beleving. Door deze mogelijkheden kun je zeer eenvoudig je favoriete muziek afspelen en je eigen foto’s of films op TV bekijken. Daarbij kent deze televisie een zeer laag energiegebruik waardoor je meer geld in je zak houdt. Als je graag de keuze maakt voor een moderne TV met voldoende mogelijkheden, levensechte beelden en een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Samsung UE32J4000 echt iets voor jou. Zelfs in een kleinere huiskamer kun je met dit stuk digitale techniek erg goed uit de voeten. Je kiest met deze TV voor een sterk model van een topfabrikant en specificaties zoals bijvoorbeeld:
een fraai vormgegeven beeldscherm van voldoende grootte
High Definition met ruim één miljoen pixels
Colour Enhancer techniek voor verbeterde kleuren en details
Mogelijkheden om je computer of USB-stick simpel in te pluggen
2 HDMI poorten
een Elektronische TV-gids
Picture-in-Picture keuze
Met de Samsung UE32J4000 beschik je voor een relatief lage aanschafprijs over een eigentijdse TV met veel aantrekkelijke mogelijkheden en een bijzonder goede beeldkwaliteit die recht doet aan de eisen van deze moderne tijd.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Samsung 32 inch LED TV UE32J4000 reviews