Samsung 40 inch Ultra HD TV UE40KU6100 review

Samsung 40 inch Ultra HD TV UE40KU6100 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 40 inch Ultra HD TV UE40KU6100

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Samsung UE40KU6100: een nieuwe dimensie op TV-gebied
Wanneer je de Samsung UE40KU6100 aanschaft, kies je voor een geheel nieuwe dimensie op het gebied van TV kijken. Als je meer wilt dan zomaar een televisie, dan is dit toestel met zijn fraaie gebogen (curved) beeldscherm van 40 inch (102 cm) een regelrechte kanshebber die alles in zich heeft om jou qua beeld en geluid maximaal te kunnen vermaken.
Nog meer genieten van eigentijds digitaal entertainment
De Samsung UE40KU6100 Smart TV laat je nog meer genieten van eigentijds digitaal entertainment op een technisch hoogwaardig apparaat met veel mogelijkheden en een geraffineerde beeldkwaliteit. Door de Ultra HD-resolutie spat het beeld van het scherm af waardoor je favoriete films, series en programma’s nog levensechter je huiskamer binnenkomen. De HDR-techniek levert daar een goede bijdrage aan door een hoog dynamisch bereik waardoor zowel uitermate heldere als zeer donkere delen loepzuiver worden weergegeven. De 4K resolutie van acht miljoen pixels zorgt ervoor dat de beelden op deze TV vier keer zo fijn zijn als bij standaard HD-televisies. De UHD Upscaling maakt het mogelijk om uitzendingen zonder Ultra HD automatisch scherper te maken. De verdiepte kijkervaring die het Auto Depth Enhancer systeem je met de Samsung UE40KU6100 laat beleven, ontstaat door de automatische contrastvariatie tussen de verschillende gebieden op het beeldscherm. Hierdoor maak je kennis met een digitaal beeld met een intensere beleving van weergavediepte. De door Samsung ontwikkelde PQI (Picture Quality Index) beeldverversing technologie houdt de kwaliteit van de weergaven continue optimaal. Je kiest met dit toestel voor onder andere:
een ruim bemeten beeldscherm van 40 inch diagonaal
curved vormgeving voor een nog beter diepte effect
een hoog dynamisch bereik door HDR techniek
PQI (Picture Quality Index)
Smart TV
Wi-Fi en Ethernet LAN netwerkverbindingen
3 HDMI poorten
glasheldere 4K resolutie
multifunctionele afstandsbediening
Bovenstaande en nog veel meer verrassende specificaties maken van de Samsung UE40KU6100 een onnavolgbare TV die zorgt voor jarenlang gebruikersgemak en kijkplezier.
Als je meer wilt dan zomaar een televisie, dan is dit toestel met zijn fraaie gebogen (curved) beeldscherm van 40 inch (102 cm) een regelrechte kanshebber die alles in zich heeft om jou qua beeld en geluid maximaal te kunnen vermaken.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Samsung 40 inch Ultra HD TV UE40KU6100 reviews