Samsung 4K Ultra HD TV 75Q7F QLED TV 2018 review

Samsung 4K Ultra HD TV 75Q7F QLED TV 2018 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV 75Q7F QLED TV 2018

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung 75Q7F QLED
Met de 75Q7F QLED van Samsung haal je een TV van ongekende kwaliteit in huis. Deze 75 inch QLED TV heeft ongekend heldere kleuren en superscherp beeld dankzij HDR, 4K Ultra HD en de Q Engine. Geniet van beelden alsof je er zelf bij bent.
Ongekende beeldkwaliteit
Met de 75Q7F QLED van Samsung weet je niet wat je ziet. Je kijkt naar jouw favoriete films en series in een ongekende beeldkwaliteit. Ga volledig op in de actie en beleef alles alsof je er zelf bij bent. Samsung maakt gebruikt van verschillende technieken voor de weergave van schitterend beeld.
De TV heeft een PQI van 3200. De Picture Quality Index is gebaseerd op verschillende punten en is een indicatie voor de kwaliteit van het beeld. Aangezien de schaal momenteel loopt tot 3400 is de 75Q7F QLED met een score van 3200 echt een topmodel te noemen.
Zelfs als het licht is in de kamer zie je nog steeds de kleinste details dankzij de Q Contrast technologie.
De unieke Q Engine analyseert elke scène voor de weergave van optimale kleuren, contrasten en details. Hierdoor geniet van spectaculaire beeldkwaliteit.
Dankij Q Color bekijk je je favoriete programma's en films met de meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke scène, alsof je midden in de actie zit. De 75Q7F QLED biedt 100% kleurvolume, wat betekent dat hij de nauwkeurige, volle en gedetailleerde kleuren van je TV maximaliseert.
De mooiste TV die je niet ziet
De 75Q7F QLED is naadloos te integreren in elk interieur. Dankzij de One Connect Box heb je ook geen last meer losse kabels die achter de TV lopen, ook geen stroomkabel. Alles loopt via een dunne kabel die je aansluit op de TV en de One Connect Box. Vervolgens kun je alles op de One Connect Box aansluiten en hoeven er dus een losse kabels meer naar de TV. Daardoor kun je met de los verkrijgbare No Gap Mount de TV ook als een schilderij zo strak tegen de muur bevestigen.
Ambient Mode
De 75Q7F QLED is lust voor het oog. Toch zullen er ook momenten zijn waarop de TV niet aan staat. Met de Ambient Mode kun je kiezen voor een interactieve achtergrond die naadloos in de omgeving past en zich aanpast aan het licht van de dag. De Deco modus geeft je de keuze uit leuke decors. Naast de Deco modus kun je ook kiezen voor een interactieve informatieve achtergrond. Het scherm toont je dan alle dagelijkse informatie zoals het weer, de buitentemperatuur en het belangrijkste nieuws. Je kunt ook een actieve fotowand maken van de 75Q7F QLED met foto’s van jouw mobiele telefoon. 
Smart
De 75Q7F QLED heeft naast prachtig beeld verschillende Smart-mogelijkheden om jouw leven nog makkelijker te maken. Zo zitten er verschillende apps op de TV om films en series te kunnen streamen. Daarnaast kun je de TV via de SmartThings-app koppelen aan de rest van jouw SmartHome apparaten. Hiermee kun je onder andere foto’s van jouw telefoon laten zien via de TV, maar kun je ook bijvoorbeeld de lichten in jouw huis regelen of krijg je een melding op het scherm dat de was klaar is.

Laatst bekende prijs: € 3699.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV 75Q7F QLED TV 2018 reviews

About the Author