Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q7FAMLXXN Outlet review

Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q7FAMLXXN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q7FAMLXXN Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Nieuwe top televisie van Samsung
Samsung is een van de bedrijven die voorop lopen als het aankomt op de innovatie van hun televisies. Waar andere fabrikanten het prima vinden om de technologieën van andere bedrijven aan te wenden, daar wil Samsung liever zelf met innovaties komen. De Quantum Dot technologie is daar een zeer goed voorbeeld van. Je films zagen er nog nooit zo fantastisch uit!
Een ongeëvenaarde resolutie
Met de resolutie van de Samsung QE55Q7 krijg je beelden te zien die er beter uitzien dan ooit tevoren. De resolutie is namelijk hoger dan ooit tevoren. Daar komt bij dat de helderheid van je beelden fenomenaal is en dat je hierdoor elk detail in je beelden haarscherp in beeld krijgt. We raden je hierbij dan ook aan om een televisie met Quantum Dot technologie te proberen. Zowel jij als je huisgenoten en gasten zullen niet weten wat jullie beleven!
De kleinste details haarscherp in beeld
We gaan nog even door over deze fenomenale technologie. Als je namelijk een film kijkt op deze Samsung QE55Q7, dan zie je details die je nog nooit eerder hebt gezien. Opeens zie je in je favoriete film dingen die je voor het eerst opvallen, zelfs al heb je de film al honderd keer gezien. Die zwarte kat die door de donkere nacht loopt? Die zie je zonder enige problemen. Het maakt daarbij ook niet uit vanuit welke kijkhoek je de beelden bekijkt. Al die mooie details zie je namelijk ook als je niet op het beste plekje op de bank zit.
Storende kabels uit beeld
Ben jij iemand die een hekel heeft aan al die kabels van alle apparaten die je aan je televisie hebt hangen? Of woon je misschien samen met zo iemand? Dan is dit de ideale televisie voor je. Deze werkt namelijk met behulp van een One Connect Box. Dit is een handig doosje dat je overal in je huiskamer neer kunt zetten. Al je apparatuur sluit je hierop aan, waarna er maar een enkele kabel vanuit de OneConnect Box naar je televisie gaat. Dat gezeur met die brij aan kabels is voorgoed verleden tijd.
Mooi en slim
We weten nu dat deze televisie mooi is, wat je waarschijnlijk ook al op de foto hebt gezien. Maar dit is ook een bijzonder slimme televisie. Zo herkent hij bijvoorbeeld direct alle apparaten die je aansluit. Het maakt niet uit of het een obscuur, oud apparaat is, als het beelden uitzend ga je die op je Samsung QE55Q7 kunnen bekijken. Met de Samsung Smart Hub wissel je eenvoudig tussen de verschillende apps op je televisie. Je gebruikt zo heel eenvoudig bijvoorbeeld je favoriete streaming dienst, zoals YouTube of Netflix. Nog zo'n mooie extra: de One Remote. Dit is een afstandsbediening waarmee je niet alleen maar je televisie, maar ook je aangesloten apparaten bestuurt. Om het helemaal af te maken is dit zelfs mogelijk met alleen je stem!

Laatst bekende prijs: € 2199.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q7FAMLXXN Outlet reviews

About the Author