Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q8D review

Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q8D review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q8D

Product informatie:

Samsung 55 inch QE55Q8D QLED 4K Ultra HD TV
Beleef beelden alsof je er zelf bij bent met de Samsung QE55Q8D. Dankzij het randloze en minimalistische ontwerp van deze slanke QLED TV lijkt het beeldscherm groter en kun je rekenen op een indrukwekkende bioscoopervaring. Het scherm beschikt over de nieuwste Samsung technieken voor een optimale beeldkwaliteit.
Q color
Vijf woorden: meer dan een miljard kleuren. Bekijk je favoriete programma's en films met onze meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke scène, alsof je midden in de actie zit. De Q8D biedt 100% kleurvolume, wat betekent dat hij de nauwkeurige, volle en gedetailleerde kleuren van je TV maximaliseert
Q contrast plus
Ongestoord van je entertainment genieten. Ontdek de allerkleinste details in de donkerste scènes. Met Q Contrast Plus zie je de kleinste details in elke scène, zelfs als het licht in de kamer aan is.
Q HDR 1500 (HDR 10+)
Helder beeld en meer contrasten met Q HDR Elite, gebaseerd op HDR10+, zodat je kunt zien wat de regisseur bedoeld heeft. Beleef details die je nog nooit eerder gezien hebt, ook in de lichtste of donkerste scènes.
Q Engine
De spectaculaire beeldkwaliteit van QLED TV's wordt mogelijk gemaakt door onze unieke Q Engine. Deze technologie analyseert elke scène die je ziet voor optimale kleuren, contrasten en details.
Quantum Dots voor een langere levensduur
De Quantum dots van QLED TV's zijn anorganisch en gaan dus heel lang mee. Dat betekent dat het beeldscherm niet inbrandt en dat je nog jarenlang kunt genieten van dezelfde schitterende kleuren en details.
Een intelligente manier om Smart TV te kijken
Entertainment, maar dan sneller, simpeler en slimmer. Een persoonlijke assistent die je overal mee helpt, een handige afstandsbediening en een simpele hub om al je apparaten mee te bedienen. Minder zoeken, meer kijken. TV kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Meer slimmigheden
De Samsung QE55Q8D is niet alleen een Smart TV, hij heeft ook nog eens een aantal slimmigheden die ervoor zorgen dat de TV een echte aanvulling op je interieur is. Zo heeft hij bijvoorbeeld speciaal ontworpen voetjes waardoor je de kabels vrijwel onzichtbaar kunt wegwerken. En voor als je geen TV kijkt beschikt de TV over Ambient Mode. Deze functie zorgt ervoor datde TV geen groot zwart vlak in je woonkamer is, maar dat hij juist als grote lijst je favoriete kunstwerken of persoonlijke foto’s laat zien.
Standaard meegeleverd
One Remote Control
Batterijen
Voetjes
Stroomkabel
Handleiding

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV QE55Q8D reviews

About the Author