Samsung 4K Ultra HD TV QE65Q8D review

Samsung 4K Ultra HD TV QE65Q8D review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV QE65Q8D

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beleef beelden alsof je er zelf bij bent met de Samsung QE65Q8D. Dankzij het randloze en minimalistische ontwerp van deze slanke QLED TV lijkt het beeldscherm groter en kun je rekenen op een indrukwekkende bioscoopervaring. Het scherm beschikt over de nieuwste Samsung technieken voor een optimale beeldkwaliteit.
De mooiste TV die je niet ziet
Ontdek zelf hoe de verfijnde elegantie en het ontwerp van de Q8D je kijkervaring verbeteren. Laat je woonkamer niet meer domineren door een zwart scherm. Geef je interieur een nieuwe dimensie met de gloednieuwe Ambient Mode.
Direct Full Array
Met Direct Full Array zie je zelfs de kleinste details doordat elke afzonderlijke lichteenheid apart wordt aangestuurd. Hierdoor zie je donkere beelden donkerder en lichte beelden lichter.
Voor een lange levensduur
De Quantum Dots van QLED TV's zijn anorganisch en gaan dus heel lang mee. Dat betekent dat het beeldscherm niet inbrandt en dat je nog jarenlang kunt genieten van dezelfde schitterende kleuren en details.
Een intelligente manier om Smart TV te kijken.
Entertainment, maar dan sneller, simpeler en slimmer. Een persoonlijke assistent die je overal mee helpt, een handige afstandsbediening en een simpele hub om al je apparaten mee te bedienen. Minder zoeken, meer kijken. TV kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.
SmartThings
Met SmartThings verandert je TV in een hub voor alle slimme apparaten in je huis, van de koelkast tot je mobiele telefoon. Zo profiteer je van naadloze interactie en kun je je huis op een slimme manier in de gaten houden.
Technische details
Met de Q-color heb je genoeg aan vijf woorden: meer dan een miljard kleuren. Bekijk je favoriete programma's en films met de meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke scène, alsof je midden in de actie zit. De Q8D biedt 100 procent kleurvolume, wat betekent dat hij de nauwkeurige, volle en gedetailleerde kleuren van je TV maximaliseert.
Ongestoord van je entertainment genieten. Ontdek de allerkleinste details in de donkerste scènes. Met Q Contrast Plus zie je de kleinste details in elke scène, zelfs als het licht in de kamer aan is.
De spectaculaire beeldkwaliteit van QLED TV's wordt mogelijk gemaakt door onze unieke Q Engine. Deze technologie analyseert elke scène die je ziet voor optimale kleuren, contrasten en details.
Ultra Black Elite is gebaseerd op een speciale antireflectietechnologie die wordt toegepast op de folie die over het beeldscherm zit en op het beeldpaneel zelf. Hierdoor weerspiegelt het beeldscherm van de Q8D minder licht en zie je meer contrasten.
HDR 10+ is een geavanceerde HDR-technologie die ervoor zorgt dat iedere scène wordt weergegeven met optimale kleuren, contrasten en details. Beleef details die je nog nooit eerder gezien hebt, ook in de lichtste of donkerste scènes.

Laatst bekende prijs: € 2479.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV QE65Q8D reviews

About the Author