Samsung 4K Ultra HD TV UE40MU6450 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE40MU6450 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE40MU6450

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Op deze zeer slanke Ultra HD televisie van Samsung gaat een nieuwe kijkwereld voor je open, want door de 4K resolutie en de unieke technologie van Samsung geniet je van onovertroffen beelden.
Superslanke UHD televisie van 40 inch
De Samsung UE40MU6450 is een prachtige UHD televisie die opvalt door zijn gestroomlijnde ontwerp. Door zijn minimale diepte is dit toestel superslank en kun je hem probleemloos dicht tegen de muur hangen. De dunne randen van deze 4K tv zorgen ervoor dat je niet wordt afgeleid van de geweldige beelden op het beeldscherm, dat een diagonaal heeft van 40 inch (101 centimeter). De meegeleverde designvoet past bovendien geweldig bij het smaakvolle ontwerp van de Samsung UE40MU6450.
Superieure Ultra HD beeldkwaliteit van Samsung
Deze slimme 4K televisie van Samsung laat je genieten van veel scherpere beelden dan je tot nu toe gewend was:
De mooiste beelden ooit: ieder beeld op deze Samsung UE40MU6450 is vier keer scherper dan op een gewone HD televisie. Daarvoor zorgen de meer dan acht miljoen pixels, die je laten genieten van de mooiste beelden ooit.
Active Crystal Colour doet kleuren tot leven komen: dankzij Active Crystal Colour van Samsung geniet je van meer details en intensere beelden met echte en natuurlijke kleuren.
Superieur contrast: High Dynamic Range (HDR) en UHD Dimming zorgen voor superieur contrast en fantastisch heldere beelden. Zowel in donkere als in lichte scènes zie je alles veel scherper, en vallen in je favoriete film opeens details op die je nog nooit eerder had gezien.
Echt slimmer televisiekijken: met deze 4K televisie van Samsung heb je niet alleen heb je het gemak van één afstandbediening die al je aangesloten apparaten aanstuurt, maar kijk je ook echt slimmer naar televisie. Zo bekijk je met Smart View je alle content van je smartphone of tablet eenvoudig op het grote scherm, terwijl je met Smart Hub alle online content van bijvoorbeeld Netflix of Youtube overzichtelijk in één oogopslag kunt zien.
De fraai vormgegeven en superslanke Samsung UE40MU6450 laat je genieten van de mooiste beelden ooit op het prachtige 40 inch Ultra HD beeldscherm.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE40MU6450 reviews

About the Author