Samsung 4K Ultra HD TV UE43NU7470 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE43NU7470 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE43NU7470

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung UE43NU7470
De UE43NU7470 van Samsung is een prachtig 4K Ultra HD TV met een formaat van 43 inch. Door technieken zoals HDR en Dynamic Crystal Color geniet de van de scherpste beelden met de helderste kleuren.
Rijke kleuren
Het beeld van de UE43NU7470 is werkelijk een genot om naar te kijken. Deze TV heeft dankzij verschillende technieken namelijk natuurgetrouwe kleurprestaties.
De Picture Quality Index (PQI) is een getal dat aangeeft hoe goed de beeldkwaliteit is door aantal bepalende factoren te combineren, waaronder scherpte, helderheid, contrast, kleur en beweging. Hoe hoger de PQI, hoe beter de beeldkwaliteit. De UE43NU7470 behaalt een score van 1800 op de index.
Bij deze TV heeft Samsung gebruikt gemaakt van Dynamic Crystal Color technologie, waarbij dynamische en kristalheldere kleuren de beelden tot leven brengen.
De UE43NU7470 ondersteunt ook HDR voor een betere weergave van details in lichte en donkere scènes.
De UHD Dimming zorgt ervoor dat de verlichting van het beeldpaneel veel nauwkeuriger kan worden geregeld, waardoor je geniet van meer scherpte, contract en diepere kleuren.
Past in elk interieur
Het slanke en strakke ontwerp is een schitterende aanvulling op je interieur. De zilveren rand maakt het tot een juweel in de woonkamer en kijk je zelf als de TV uit staat er nog steeds met plezier naar. De kabels zijn door middel van de Clean Cable Solution makkelijk achter de TV en via de voet van de TV weg te werken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er lelijke kabels zichtbaar zijn. De TV en alle aangesloten apparaten kun de eenvoudig bedienen met de afstandsbediening van de TV. Geen last meer dus van steeds zoeken naar de juiste afstandsbediening.
Smart mogelijkheden
De UE43NU7470 heeft naast prachtig beeld verschillende Smart-mogelijkheden om jouw leven nog makkelijker te maken. Zo zitten er verschillende apps op de TV om films en series te kunnen streamen. Daarnaast kun je de TV via de SmartThings-app koppelen aan de rest van jouw SmartHome apparaten. Hiermee kun je onder andere foto’s van jouw telefoon laten zien via de TV, maar kun je ook bijvoorbeeld de lichten in jouw huis regelen of krijg je een melding op het scherm dat de was klaar is.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE43NU7470 reviews

About the Author