Samsung 4K Ultra HD TV UE49MU7050LXXN Outlet review

Samsung 4K Ultra HD TV UE49MU7050LXXN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE49MU7050LXXN Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Je eigen thuisbioscoop met High Dynamic Range
De Samsung UE49MU7050 is een High Dynamic Range TV waar films, series en televisieprogramma's levensecht tot uiting komen zoals in de bioscoop. Met bijzondere technologieën zoals Precision Black, Dynamic Crystal Color en Peak Illuminator worden kleuren helder en scherp afgebeeld, zelfs tijdens donkere nachtscènes. Je bedient deze Smart TV met de ergonomische afstandsbediening of je smartphone.
Contrast is de sleutel
De sleutel tot geweldig beeld is een superieur contrast, of het nu gaat om een scène op een zonnig strand of een nachtelijke scène tijdens nieuwe maan. Dankzij Precision Black en Peak Illuminator geniet je altijd van een scherp en helder beeld. Precision Black benadrukt donkere beelden met een dieper zwart en Peak Illuminator beeldt lichte delen helderder af zodat het beeld op elk moment van de dag realistisch overkomt.
Geweldig en praktisch design
Zelfs als de Samsung UE49MU7050 niet aanstaat, is het een apparaat dat je huiskamer een geweldig moderne uitstraling geeft. Zowel de voor- als achterkant is prachtig afgewerkt en door de Clean Cable Solution zijn alle kabels vakkundig weggewerkt. Er is slechts één kabel verbonden met de televisie en de rest van de apparaten sluit je buiten het zicht aan via de One Connect Box. Met de Samsung UE49MU7050 haal je een Ultra HD TV in huis waar je televisie, films en series kijkt met een helder en scherp beeld. Daarnaast heeft deze Smart TV een geweldig design die perfect past in een modern interieur.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE49MU7050LXXN Outlet reviews

About the Author