Samsung 4K Ultra HD TV UE49NU7170 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE49NU7170 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE49NU7170

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung UE49NU7170
Haal het scherpste beeld in huis met de 49 inch Ultra HD TV van Samsung. De verschillende technieken die Samsung in deze TV heeft toegepast zorgen ervoor dat het beeld van het scherm af spat en dat je in ongekende kwaliteit kan genieten van jouw favoriete films en series. Het strakke design zorgt ervoor dat de TV ook nog eens mooi staat binnen elke woning.
 
Superscherp beeld
De Samsung UE49NU7170 heeft een 4K Ultra HD scherm voor 4 keer scherper beeld dan met Full HD. Zelfs de kleinste details worden nu haarscherp weergegeven en beelden zien eruit alsof je er zelf bij bent. De UHD Picture Engine zorgt ervoor dat ook beelden met een lagere resolutie worden verbetert en opgeschaald naar een haarscherpe 4K kwaliteit. Hierdoor geniet je altijd van het scherpste beeld, ongeacht wat je aan het kijken bent.
 
Prachtige kleuren
Met alleen maar scherp beeld ben je er nog niet. Samsung past daarom verschillende technieken toe om ervoor te zorgen dat naast het scherpste beeld, je ook kunt genieten van de helderste kleuren.
Bekijk HDR-content met extreem helder beeld en gedetailleerde kleurweergave. Met de UE49NU7170 zie je meer details in lichte en donkere scènes.
UHD Dimming optimaliseert het contrast, de kleuren en de scherpte van je beeld zoals je het nog nooit eerder zag.
De meeste tv's richten zich op de aanpassingspunten van primaire kleuren rood, groen en blauw. PurColor concentreert zich op primaire en secundaire kleuren Magenta, Cyaan en Geel. Hierdoor zijn kleuren nog voller en helderder dan normaal
Contrast Enhancer zorgt ervoor dat de TV zelf herkent wat de voor- en achtergrond is en stelt daar zelf de contrastwaarden op in. Het resultaat is dat jij kunt genieten van spectaculaire beelden en echt kunt opgaan in de actie.
 
Slank en stijlvol ontwerp
Het slanke en strakke ontwerp is een schitterende aanvulling op je interieur. De kabels van de TV zijn in de standaard van de TV weg te werken.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE49NU7170 reviews

About the Author