Samsung 4K Ultra HD TV UE55LS03 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE55LS03 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE55LS03

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

The Frame 4K UHD TV
Zie de wereld in 4K UHD
Beelden zijn scherper en gedetailleerder met de 4K UHD-technologie van The Frame. De beeldweergave is 4 keer gedetailleerder dan Full HD, waardoor je zeker weet dat alles op je scherm duidelijk en helder te zien is.
HDR
HDR-content bekijk je met extreem helder beeld en gedetailleerde kleurweergave. Met een Samsung UHD TV zie je meer details in lichte en donkere scènes.
Bediening
SMART
Bedien The Frame snel en gemakkelijk met de One Remote Control. Zo verander je eenvoudig de kunstwerken, de instellingen en de zender. Ook krijg je toegang tot de Smart Hub waar je kunt genieten van uiteenlopende content.
Gemakkelijk te gebruiken
Bedien alle aangesloten apparaten heel eenvoudig met One Remote Control en je mobiele telefoon. Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven. Gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te gebruiken.
Design
Samsung-collectie
Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.
Mijn collectie
Je eigen foto's – of een nieuw familieportret – uploaden en weergeven is heel gemakkelijk. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je telefoon of met een USB-stick.
Gepersonaliseerde lijst*
De lijst kies je zelf. Kies de gepersonaliseerde lijst die perfect aansluit bij je kamer, je smaak, of het kunstwerk. Magneten zorgen ervoor dat hij gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden.
*De aanschafprijs van The Frame is inclusief één lijst in kleur naar keuze.

Laatst bekende prijs: € 2179.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE55LS03 reviews

About the Author