Samsung 4K Ultra HD TV UE55MU6650SXXN Outlet review

Samsung 4K Ultra HD TV UE55MU6650SXXN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE55MU6650

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Omring je met de allermooiste beelden
De ultieme kijkervaring vind je in deze Samsung UE55MU6650. De beelden van de curved TV omringen je en geven ongekend natuurgetrouwe scènes weer dankzij onder andere Active Crystal Color en UHD innovaties.
De hoogste kwaliteit gevat in een prachtig design
De Samsung UE55MU6650 is een TV die je kijkervaring voor altijd verandert. Door de nieuwste technologieën zie je details in je favoriete films en series die je nooit eerder op kon merken. Het Active Crystal Color model in de 6-serie van Samsung heeft een curved design met een 55 inch scherm. Het beeld omringt je letterlijk en figuurlijk. De curve is prachtig om te zien, ook als de tv uit staat. Het 360° Design zorgt voor een mooie toevoeging op je interieur van welke kant je de TV ook bekijkt, met een gestroomlijnde achterzijde en een minimalistische omlijsting.
Levende beelden met Active Crystal Color
De Active Crystal Color technologie zorgt voor een enorm kleurbereik. Kleuren zijn natuurgetrouw door het brede kleurenpalet. Zo zie je meer details en komen beelden voor je ogen tot leven. Tegelijkertijd zorgt deze slimme techniek voor een lager stroomverbruik.
Helemaal opgaan in elke scène
Deze Ultra HD TV heeft maar liefst vier keer de resolutie van een Full HD scherm. De helderheid is optimaal waardoor je helemaal opgaat in elke scène. Het beeld wordt verder versterkt met een HDR beleving die zelfs schaduwen ultieme details geeft. Om een gevoel van diepte met extra lagen te creëren regelt de Auto Depth Enhancer de contrastniveau's.
Haal alles uit je content
Je haalt het maximale uit je TV door deze te koppelen met je andere apparaten. Verbind je smartphone met de Samsung UE55MU6650 om niet alleen te genieten van al je content op een groot scherm, maar ook op de TV te kunnen bedienen via de Smart View app. De Smart Hub zorgt voor overzicht van het brede bereik aan content. Zo vind je meteen waar je naar op zoek bent. Laat je verrassen door de ongekende kijkervaring die de Samsung Curved UHD TV 6-Serie UE55MU6650 Active Crystal Color je biedt. Nooit heb je zoveel details kunnen zien en zoveel kunnen genieten van al je content.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE55MU6650 reviews

About the Author