Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7091 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7091 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7091

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung UE55NU7091 is een 4K Ultra HD TV met een aantal slimme technologieën om je van een haarscherpe beeldkwaliteit te voorzien. Verpakt in een strak design om perfect in een stijlvol interieur te passen.
Samsung UE55NU7091 55inch Ultra HD TV met HDR, UHD Dimming en PurColor
Bovenop de hoge 4K resolutie, biedt Samsung met de UE55NU7091 een aantal zeer intelligente technologieën om jouw kijkervaring nog verder te optimaliseren. Zo beschikt deze TV over onder andere;
High Dynamic Range (HDR) zorgt ervoor zorgt voor zeer helder beeld met nauwkeurige kleurweergave, hiermee zie je meer details in lichte en donkere momenten in je favoriete films of series.
UHD Dimming deelt het scherm op in kleinere gedeeltes, zodat de kleuren, scherpte en contrast nog beter geoptimaliseerd kunnen worden.
PurColor, hiermee toont de TV de beelden op het scherm met zeer natuurgetrouwe kleuren en geweldige details.
Smart voor jouw gemak
Deze TV heeft alles wat je mag verwachten van een Smart TV en meer. Dankzij de Wifi of bekabelde internetverbinding kijk je bijvoorbeeld moeiteloos je favoriete content via streamingdiensten. Met de speciale meegeleverde afstandsbediening navigeer je eenvoudig door de menu’s waardoor je minder tijd kwijt bent aan het zoeken, en kan je meer tijd besteden aan het kijken. De Smart TV kan ook nog eens eenvoudig synchroniseren met andere slimme Samsung-apparaten. Kijk daardoor kinderlijk eenvoudig de afbeeldingen van je telefoon op het grote scherm van je TV.
Strak design
De afbeeldingen spreken voor zich. Het grote scherm met de smalle rand, de strak vormgegeven voetjes waar de TV op rust en alles uitgevoerd in glanzend zwart. Dit design kan in elke setting geplaatst worden en de show stelen zonder overdreven aanwezig te zijn. De voet van de TV fungeert bovendien meteen als kabelgoot. Op deze manier werk je eenvoudig en vrijwel onzichtbaar de kabels weg.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7091 reviews

About the Author