Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7300 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7300 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7300

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Geniet van haarscherp beeld met deze Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7300. Het scherm is 55 inch groot en is curved. Dankzij deze gebogen vorm krijgen de beelden meer diepgang waardoor je nog meer opgaat in de actie. Bovendien zorgt de 4K Ultra HD resolutie van 3840 bij 2160 pixels dat er geen detail meer aan jou voorbij gaat.
Scherp beeld en geweldig detail
De Samsung UE55NU7300 combineert prachtig beeld met een mooi design. Het gebogen scherm zal zeker een blikvanger zijn in de woning, of je hem nu op een meubel plaatst of op wil hangen aan de muur. Samsung heeft verschillende technieken om het beeld zo scherp mogelijk weer te geven zodat jij helemaal op kunt gaan in jouw favoriete film of serie.
4K Ultra HD resolutie
Het beeldscherm heeft de hoge resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Hierdoor is het beeld maar liefst 4 keer zo scherp als een Full HD TV. Stream de nieuwste films in 4K kwaliteit of combineer het met een 4K-bluray speler en laat je verassen door details die je nooit eerder zag.
Nog meer detail dankzij HDR
De UE55NU7300 ondersteunt ook HDR-beelden. Hiermee heeft het scherm een betere kleurweergave en kijk je naar een beeld met extreem heldere details. Bij scènes in het donker blijf je de details zien en gaat er geen detail mee aan je voorbij, het lijkt net alsof je er zelf bij bent.
UHD Dimming
UHD Dimming zorgt voor een verhoogd contrast omdat de verlichting achter het scherm in nog kleinere blokjes wordt opgedeeld. Dit houdt in dat de TV veel nauwkeuriger is met het weergeven dan donkere en lichte beelden. Kleuren en contrast worden mooier weergegeven en laten het beeld van het scherm af spatten.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE55NU7300 reviews

About the Author