Samsung 4K Ultra HD TV UE65MU6450 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE65MU6450 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE65MU6450

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Samsung 4K Ultra HD: meer detail, meer scherpte, meer helderheid
Het gigantisch aantal beeldpixels van deze 4K televisie zorgt voor een unieke beleving, waar je ook naar kijkt. De Ultra HD resolutie (3840 x 2160 pixels) is immers vier keer zo groot als Full HD. Met de Samsung UE65MU6450 geniet je van uitzonderlijke scherpte, optimale helderheid en superlevendige details. De beeldkwaliteit van deze UHD televisie wordt met hoogstaande technieken geperfectioneerd.
Active Crystal Color, zorgt voor beeldoptimalisatie met een breder kleurenpalet. Ongelofelijk echte kleuren die dankzij de 4K resolutie zeer verfijnd kunnen worden opgebouwd.
High Dynamic Range (hoog lichtsterkte bereik), voorziet in een natuurgetrouwe weergave, met gedetailleerde schaduwen en fantastische helderheid.
UHD Dimming, creëert het perfecte contrast. Door het scherm in een aantal blokken te verdelen worden zwartniveaus, hoge lichte en kleurscherpte geoptimaliseerd.
Een strak afgewerkt 360° design en ultiem bediengemak
Met minimale omlijsting rond het 65 inch scherm en een elegant gestroomlijnde achterkant integreert de TV perfect met het interieur van je woonkamer. De Samsung UE65MU6450 is van alle kanten mooi. Het toestel rust op een stijlvolle staander die vloeiend aansluit op de behuizing. De afstandsbediening van de televisie is eveneens sierlijk gestroomlijnd. Dankzij de One Connect functie kun je hiermee ook alle andere op de televisie aangesloten apparaten bedienen. Je hebt dus maar één afstandsbediening op tafel liggen. Met deze Smart TV krijg je een wereld aan media entertainment tot je beschikking, waaronder lokale en internationale contentdiensten en draadloze connectiviteit met je mobiele apparaten. Het toestel is uitgerust met het zeer gebruiksvriendelijke Tizen besturingssysteem van Samsung. Naast de standaard geïnstalleerde applicaties kun je eenvoudig apps toevoegen. De Smart Hub zet favoriete contentdiensten op één scherm samen, waarbij voor elk gezinslid een andere instelling kan worden gemaakt. De Smart View app maakt het mogelijk om de televisie via je smartphone of tablet te bedienen. Ultiem bedieningsgemak, grenzeloos content en verbluffende 4K beeldkwaliteit maken de Samsung UE65MU6450 tot een prachtige aanvulling voor je woonkamer.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE65MU6450 reviews